• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %1.67
  • ETHERIUM 2.418 %1.19
16°
4 ay önce Güncel

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) Başkanı Barış Erdeniz, sürdürülebilir sektör gelişimi için fiyatların maliyetleri yansıtan bir düzleme taşınması önemli diyerek, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1 Temmuz’da biteceği değerlendirilen yüzde 25 zam sınırına yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu. Öyleyse zam sınırı kaldırılırsa konut fiyatlarının seyri ne olur? İşte haberin devamı..

4 ay önce Güncel

Ülkemiz şeker alanında 2024-2025 pazarlama senesi için kotalar koyarken, A kotasında miktarın 2 milyon 910 bin ton olduğu açıklandı. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de paylaşılarak yürürlüğe geçti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Yazın vazgeçilmez meyvelerinin fiyatı cep yakmaya devam ediyor. Üreticiden, vatandaşın evine gelene kadar fiyatlar 6 kat oranında yükseliyor. Kar oranını katlayanların ise tüccar ve marketler olduğu belirtiliyor. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Kamu alacaklarında gecikme zammı yüzde 4,5'e çıkarıldı. Tecil faiz oranı ise yüzde 48 oranında değerlendirildi. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Emeklileri sevindirecek haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilere özel proje ve faaliyetler için harekete geçti. Uygulamaya alınacak çalışmalarla, emeklilere pek çok noktada fırsat doğacak. İşte emekliler için hazırlanan çalışmanın ayrıntıları...

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu analizlere göre, Kırıkkale, Adana, Ankara, Çankırı, Kars, Van, Antep, Siirt, Urfa, Hakkari, Muş, Yozgat, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Karabük ve Bitlis'e gök gürültülü sağanak yağış geliyor. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 4 Haziran Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'na kapsamlı bir sunum yapacak. 3 Şubat'ta Merkez Bankası Başkanlığı görevini üstlenen Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un başkanlığında gerçekleşecek olan bu toplantıda ilk kez milletvekilleriyle bir araya gelecek.

4 ay önce Güncel

Aksaray'da duygusal ve ilham verici bir hikaye yaşanıyor. Rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu'nda, yıllar önce kendisini okutan sınıf öğretmeni Oktay Gümüşsoy ile birlikte görev yapıyor. Altuntaş, öğretmeninin kendisine yıllar önce söylediği "Bir gün öğretmen olacaksın ve birlikte aynı okulda görev yapacağız" sözünü gerçekleştirdi.

4 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, boynuna ip bağlı halde cansız bedeni bulunan 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümüyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Olay, pazar gecesi Halıdere eski köy yolu caddesinde yaşandı. Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, kamyonetin altında Rümeysa Meriç Özcan'ın cansız bedeniyle karşılaştı.