• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,62 %-0.41
  • ALTIN 2.918,25 %0.08
  • BİST100 9.045 %1.65
  • BITCOIN 60.737 %0.88
  • ETHERIUM 2.359 %1.41
26°
4 ay önce Güncel

Marketlerde alışveriş poşeti 25 kuruşa satışa sunulurken, diğer kozmetik ve giyim mağazaları ise müşterilere 5-10 TL arasında fiyat çıkarıyor. Pek çok firmanın alışveriş torbası fiyatlarında kar sağladığı düşünülüyor.

4 ay önce Güncel

Kamuda tasarruf tedbirleri kararına dahil olmayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), özel tasarruf paketini oluşturdu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un çağrısıyla Meclis Genel Sekreterliği'nin ele aldığı çalışmada; su, elektrik, makam araçları, akaryakıt ve sağlık harcamalarının olduğu bir dizi tasarruf önlemleri alınacağı değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamalarına yönelik karar Resmi Gazete'de paylaşıldı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sonu mesleki çalışmalarının detaylarını açıkladı. Bu çalışmalar eğitim kurumlarında yüz yüze gerçekleştirilecek ve öğretmenler talep etmeleri halinde görev yaptıkları ilin dışında da mesleki çalışmalara katılabilecekler.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Eski Başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım bu akşam 500 kişilik kongre üyesi ile Kalamış Bedri Ustada bir araya geldi.

4 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara'da büyük bir depremin kaçınılmaz olduğunu belirterek, "1999 depremi sonrası Marmara'da yaptığımız çalışmalar gösterdi ki kesinlikle Marmara'da deprem olacak. Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5 büyüklüğünde bir deprem olacak. Bu kesin ama zamanını bilmiyoruz," dedi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki bir özel okulda, İranlı İngilizce öğretmeni Bahman Ghanizadeh'in onlarca öğrenciye yönelik cinsel tacizi, velileri çileden çıkardı. Ghanizadeh'in 3 ay önce göreve başladığı okulda, 1. sınıftan 4. sınıfa kadar tüm öğrencilere ders verdiği ve bu süreçte çok sayıda öğrenciye çeşitli yollarla cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

4 ay önce Güncel

Kastamonu'da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Cansu Ç. (18) "kendini savunamayacak yakın akrabayı öldürme" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

4 ay önce Güncel

Bursa'da ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan kavga, trajik bir şekilde sona erdi. Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde, ev sahibine kızan kiracı Atakan B., giriş kattaki apartman dairesinde doğalgaz vanasını açarak binada büyük bir patlamaya yol açtı. Patlama sonucunda bina ağır hasar alırken, tüm dairelerin camları kırıldı ve kiracı yaralandı.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve üst düzey polisleri ilgilendiren müfettiş raporu, cumartesi günü tamamlandıktan sonra pazar günü başsavcılığa teslim edildi.