• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,83 %0.12
  • ALTIN 2.926,65 %0.37
  • BİST100 8.909 %0.13
  • BITCOIN 61.200 %0.89
  • ETHERIUM 2.387 %1.19
25°
4 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan üzücü bir kaza sonucunda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük (26) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 8 aylık hamile sürücünün ise hastanede tedavisi sürüyor.

4 ay önce Güncel

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun'un İtalya'da yakalandığı bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Boyun'un yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İtalyan Polisinden yapılan açıklamaya göre, Milano Mahkemesi Ön Soruşturma Hakimliğinin kararı doğrultusunda İtalya, Türkiye ve Interpol işbirliğinde yapılan operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçı deneyimli hakem Ali Şansalan yönetecek. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak.

4 ay önce Güncel

Yavuz Ağıralioğlu, 2023 genel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak adaylığına karşı çıkarak kendisine oy vermeyeceğini açıklamasının ardından İYİ Parti'den istifa etmişti. Şimdi ise yeni bir parti kurma hazırlığını hızlandırmış durumda.

4 ay önce Güncel

İstanbul Başakşehir'de bir ilkokulda, okul müdürü tarafından beslenen iki kangal köpeği, 11 yaşındaki bir öğrenciye saldırdı. Olay sonucunda öğrenci yaralanırken, okul yönetimi olayı veliye köpek saldırısı yerine çitlerden düşme olarak aktardı. Gerçeği öğrenen veli, okul yönetiminden şikayetçi oldu.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve heyetinin Roma seyahatine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

4 ay önce Güncel

Ankara’da Finansal Okuryazarlık Platformu Tanıtım Toplantısı’nda Konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Önemli Açıklamalarda Bulundu.

4 ay önce Güncel

Antalya Valiliği bünyesindeki Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi'nde, mülakatlarda akraba kayırma iddiaları üzerine inceleme başlatıldı. İddialar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapılan şikayet sonrasında gündeme geldi.

4 ay önce Güncel

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkesinin 28 Mayıs'ta Filistin devletini resmen tanıyacağını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Son günlerde altın fiyatlarında büyük bir yükseliş öngörüsü ortaya çıktı. Uzmanlar altının değer kazanacağını belirtirken, Amerikalı ekonomist Jim Richards'tan dikkat çekici bir tahmin geldi. Richards, altının önümüzdeki iki yıl içinde 27 bin dolara ulaşacağını söyledi.