• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
18°
4 ay önce Güncel

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evinde meydana gelen patlamada, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 7 kişiden biri olan Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra bölgelerinde Kur'an Eğitim noktalarında görevlendirilmek üzere sözlü sınav sistemi ile 35 öğretmen alımı yapacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçağına yönelik harekete geçti. Yeni süreçte IBAN'dan ödeme talep eden ve fatura tutmayanlara yönelik kapsamlı tedbirler alındı. Bu tedbirlere göre vatandaşlar sosyal medya ile mesajlaşma platformları aracılığıyla şikayetlerini iletebilecek.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları ışığında, kirada yüzde 25 zam sınırının 1 Temmuz sona ereceği tahmin ediliyor. Öyleyse, zam sınırı kaldırılsa konut piyasası nasıl etkilenecek? İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Yurdun dört bir yanında sıcaklıklar yerini yağışlara bıraktı. Ankara'da etkisini gösteren yağışlar, sağanak şeklinde devam edeceği değerlendirildi. Valilik, yağışlara yönelik kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İzmir'de düzenlenen "Mahzen-48" operasyonunda, elebaşılığını cezaevinde bulunan "kertenkele" lakaplı Batuhan Tok'un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda, organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı.

4 ay önce Güncel

Ocak ayından bu yana yüzde 110'u geçen zam oranıyla gıda alanında zirvede olan kırmızı et fiyatları hız kesti. Öyleyse fiyatlar nasıl bir seyir izleyecek? Konu hakkında uzman isim dikkat çeken noktalara değinerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Ümraniye'de yaşlı bir anne ve oğlu, yaşadıkları evde ölü bulundu. Olay, anne ve oğlundan haber alınamaması üzerine polis ve itfaiyenin kapıyı kırarak içeri girmesiyle ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde firari gizli tanık Serdar Sertçelik'le yapılan telefon görüşmeleri ve elektronik kelepçe ile Sertçelik'in kaçmasının ardından İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından hazırlanan 84 sayfalık rapora, SABAH Gazetesi ulaştı. SABAH muhabiri Halit Turan'ın haberine göre, raporda Ankara Emniyeti'nin büyük ihmalleri ve skandal detayları yer alıyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Hibe desteği sunulacak ve 2 yıl sürecek. Asgari ücret miktarındaki destekten faydalanmak isteyenlerin bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu kriterleri taşıyan kişiler Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık bağlanacak.