• DOLAR 34,24 %0.28
  • EURO 37,84 %0.12
  • ALTIN 2.929,72 %0.47
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 60.980 %-0.53
  • ETHERIUM 2.400 %0.6
15°
4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları ışığında, kirada yüzde 25 zam sınırının 1 Temmuz sona ereceği tahmin ediliyor. Öyleyse, zam sınırı kaldırılsa konut piyasası nasıl etkilenecek? İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Yurdun dört bir yanında sıcaklıklar yerini yağışlara bıraktı. Ankara'da etkisini gösteren yağışlar, sağanak şeklinde devam edeceği değerlendirildi. Valilik, yağışlara yönelik kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İzmir'de düzenlenen "Mahzen-48" operasyonunda, elebaşılığını cezaevinde bulunan "kertenkele" lakaplı Batuhan Tok'un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda, organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı.

4 ay önce Güncel

Ocak ayından bu yana yüzde 110'u geçen zam oranıyla gıda alanında zirvede olan kırmızı et fiyatları hız kesti. Öyleyse fiyatlar nasıl bir seyir izleyecek? Konu hakkında uzman isim dikkat çeken noktalara değinerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Ümraniye'de yaşlı bir anne ve oğlu, yaşadıkları evde ölü bulundu. Olay, anne ve oğlundan haber alınamaması üzerine polis ve itfaiyenin kapıyı kırarak içeri girmesiyle ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde firari gizli tanık Serdar Sertçelik'le yapılan telefon görüşmeleri ve elektronik kelepçe ile Sertçelik'in kaçmasının ardından İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından hazırlanan 84 sayfalık rapora, SABAH Gazetesi ulaştı. SABAH muhabiri Halit Turan'ın haberine göre, raporda Ankara Emniyeti'nin büyük ihmalleri ve skandal detayları yer alıyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Hibe desteği sunulacak ve 2 yıl sürecek. Asgari ücret miktarındaki destekten faydalanmak isteyenlerin bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu kriterleri taşıyan kişiler Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık bağlanacak.

4 ay önce Güncel

Yatırım piyasaları bugün paylaşılacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Öyleyse faiz için tahminler ne yönde? Altın ve dolar karara ne tepki verecek? Bankalar karar sonrası bir değişikliğe gider mi? İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

Denizli’ye bağlı Acıpayam ilçesinde bulunan bir okulda, teneffüste öğrencileriyle oyun oynarken kalp krizi geçiren 49 yaşındaki İngilizce öğretmeni hayata gözlerini yumdu.

4 ay önce Güncel

Yeni çalışmalar kapsamında evini 5 yıllık süre sonunda satanlar, yaklaşık yüzde 40'a oranında vergi ödemesi gerekebilir. Bu konu, en başta birden fazla evi olanların cebinde daha çok yansıyacak.