• DOLAR 34,24 %0.08
  • EURO 37,88 %0.09
  • ALTIN 2.919,48 %-0.14
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.356 %-1.03
  • ETHERIUM 2.387 %-3.74
14°
4 ay önce Güncel

Memur olmak isteyenler için müjdeli haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 15 kamu kuruluşu toplamda 56.984 personel alımı yapacak. Sağlık Bakanlığı, TÜRKŞEKER, TÜİK ve birçok üniversiteye yönelik yapılan personel alımları için detaylar belli oldu. İşte başvuru şartları ve ayrıntılar...

4 ay önce Güncel

Özellikle turistik bölgelerde faaliyet gösteren esnaflar, son zamanlarda tuhaf dolandırıcılık yöntemlerine maruz kalıyor. Art niyetli turistlerin son hedefi İstiklal Caddesi'nde bulunan bir kadın giyim mağazası oldu.

4 ay önce Güncel

Türkiye, doğum oranlarında birçok Avrupa ülkesinin gerisinde kalırken, her beş aileden biri 'dağılmış aile'ye dönüşüyor. Azalan doğum oranları, nüfusun demografik yapısında alarm verici bir tablo oluşturuyor. Türkiye Gazetesi'nden Esma Altın'ın haberine göre, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Türkiye Temsilciliği yetkilileri, Türkiye'nin demografik dönüşüm süreciyle ilgili TBMM'de milletvekillerini bilgilendirdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla birlikte 7 üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi. Ayrıca, kamu kurumlarına ve bakanlıklara yapılan atama ve görevden alma kararları da duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, benzine büyük indirimi getirdi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 38 kuruş indirim yapıldı ve bu indirim pompa satış fiyatlarına yansıdı.

4 ay önce Güncel

Hatay'ın Kumlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Reyhanlı-Kırıkhan karayolunun Kumlu kavşağı yakınlarında meydana geldi.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyeleri ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, EYT düzenlemesiyle yaklaşık 2 milyon kişinin emekli olduğunu ve önümüzdeki 5 yıl içinde 2,5 milyon kişinin daha sisteme dahil olacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Emniyet ve Jandarma'da 2024 yılı genel atamaları yapıldığını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Covid-19 salgını nedeniyle dünya genelinde beklenen yaşam süresinin yaklaşık 2 yıl azaldığını duyurdu. DSÖ'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Covid-19 salgınının dünya genelindeki ortalama yaşam süresinde meydana gelen iyileşmeleri ve ilerlemeleri tersine çevirdiği belirtildi.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere 3 bin lira olan bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılacağını açıkladı. İşte detaylar...