• DOLAR 34,22 %0.03
  • EURO 37,84 %0.16
  • ALTIN 2.911,98 %-0.60
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.650 %-2.84
  • ETHERIUM 2.463 %-2.65
15°
4 ay önce Güncel

Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler netleşti.

4 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat çifti, Çekmeköy'de yaşadıkları evde komşularıyla yaşadıkları kavganın ardından hakim karşısına çıktı. Müşteki avukatları, şikayetten vazgeçtiklerini mahkemeye bildirerek duruşmada hazır bulundu. Çiftin savunmaları sırasında uzlaşma ve olayın detaylarına ilişkin açıklamalar yapıldı.

4 ay önce Güncel

Antalya'da turizmciler, Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da ara günlerin hafta sonu ile birleştirilerek, 9 günlük tatil ilan edilmesini talep ediyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kaşif Kavaloğlu, bu konuda yapılan çağrıları destekleyerek, iç turizm hareketliliğinin artacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, bu yıl kurbanlık arzında herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını ve fiyatların kilogram başına 150-300 lira arasında değiştiğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Konut üretiminde yaşanan krizlere bir yenisi daha ekleniyor. İnşaat maliyetlerinin artması, kredilerin kısıtlanması ve yabancı talebinin azalmasıyla birlikte konut üretimi neredeyse durma noktasına geldi. Uzmanlar, bu durumun özellikle kiralık konut arzında ciddi sıkıntılara yol açabileceği uyarısında bulundu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Uçum, Ali Koç ve yönetimini hedef aldı.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,23 artışla 10.701,24 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 24,58 puan ve yüzde 0,23 yükselerek 10.701,24 puana ulaştı.

4 ay önce Güncel

Bir hayvanseverin sosyal medya paylaşımı, kısa sürede geniş yankı uyandırdı. Sokak köpeklerinin masraflarının memur maaşlarından kesilmesini öneren paylaşım, tartışma yarattı.

4 ay önce Güncel

Milli Saraylar İdaresi, lisans mezunları arasından güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Başvurular, belirli KPSS puanına sahip adaylar arasından kabul edilecek.

4 ay önce Güncel

Güney Pasifik ülkesi Papua Yeni Gine’de meydana gelen toprak kayması, büyük bir trajediye dönüştü. Yetkililer, toprak altında kalanların sayısının 2 bini aştığını bildirdi.