• DOLAR 34,21 %-0.06
  • EURO 37,92 %0.24
  • ALTIN 2.928,50 %-0.04
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5
  • ETHERIUM 2.454 %-6.1
11°
4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin risk primini gösteren kredi temerrüt takasları (CDS) hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, Türkiye'nin CDS seviyesinin son 4 yılın en düşük seviyesine indiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Yerel seçimlerden sonra yapılan ilk genel seçim anketi sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında açık bulunan alanlarda görev yapmak üzere toplamda 85 eğitim görevlisi alımı yapacak. Başkanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, bu alımlar yazılı ve sözlü sınavla gerçekleştirilecek.

4 ay önce Güncel

Bolu'da ekonomik zorluklar yaşadığını öne süren ve bıçakla kendini yaralayan kişinin üzerine kayıtlı 6 otomobil olduğu belirlendi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmanın milli bir görev olduğunu belirterek, yeni anayasa için yapıcı tavırlarını sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Erdoğan, yeni hükümet sistemiyle siyasi belirsizliğin ortadan kalktığını ve eski sisteme dönüş polemiğinin ülkeye ve millete herhangi bir fayda sağlamayacağını vurguladı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), tecrübesiz kabin memuru alımı için açtığı ilan kapsamında başvurular için son gün olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2. etap müsabakaları için ABD'ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, durumu sosyal mecralardan ve haber kanallarından öğrendiğini belirterek, "İletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz" dedi.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, yarın Ankara’da kongre üyeleriyle buluşacak.

4 ay önce Güncel

Yeni vergi paketiyle ekonomiye katkısı olmayan muafiyet ve istisnalara son verilmesi planlanıyor. Kurumlar vergisinden, gelir vergisine, KDV’den tapu harçlarına kadar birçok başlıkta düzenleme yapılacak. Gayrimenkuller de gerçek değeri üzerinden alınıp satılacak.