THY, havacılık kariyerine adım atmak isteyenler için "Take-Off Kabin" programı adı altında tecrübesiz kabin memuru alımı gerçekleştirecek. Başvurular için belirlenen son gün ise bugün. Başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması ve 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 tarihleri arasında doğmuş olmaları gerekiyor.

Başvurular İçin Son Gün

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, kabin memuru adaylarının başvuru sürecinin sona ermek üzere olduğuna dikkat çekildi. Başvurular, THY'nin resmi kariyer sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden yapılmakta. 

Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar... Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar...

Kabin Memuru Adayları İçin Eğitim Süreci

Başvurularını tamamlayan ve değerlendirme süreçlerinde başarılı olan adaylar, kabin memuru adayı ünvanıyla işe başlayacak. İşe alınan adaylar, İstanbul-Florya'da bulunan THY Uçuş Akademisi'nde 2 aylık yoğun bir eğitime tabi tutulacak. Eğitim programını başarıyla tamamlayan adaylar, kabin memuru olarak uçuş görevlerine başlayabilecekler.

Eğitimi Başarıyla Tamamlayanlar Uçuşa Hazır

Eğitim sürecinde adaylar, havacılık güvenliği, müşteri hizmetleri ve kabin hizmetleri gibi konularda donanımlı hale gelecekler. Başarılı olan adaylar, ulusal ve uluslararası uçuşlarda görev alacak kabin memuru olarak kariyerlerine devam edecekler.

Başvurular İçin Detaylı Bilgi

Adaylar, başvuru süreci ve gereken şartlar hakkında detaylı bilgiyi THY'nin resmi kariyer sitesi "kariyer.thy.com" adresinden edinebilirler.