• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %0.08
  • ALTIN 2.882,47 %-0.93
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.050 %-2.21
  • ETHERIUM 2.430 %-1.8
22°
4 ay önce Güncel

ABD'nin İsrail'e yönelik Refah'taki olaylar karşısındaki tavrı tartışma yaratırken, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamaları çelişkili bir görüntü sergiliyor.

4 ay önce Güncel

Bazı şartlarda üretimi yapılmayan sıfır araçların satışı artık yapılamayacak. Türkiye'de 7 Temmuz'dan önce stokları bitirmek için çabalayan araç bayileri kampanya başlattı. Sıfır araçlarda indirim rüzgarı esiyor. Öyleyse 7 Temmuz’dan sonra uygulanacak değişikliğin ayrıntıları nedir? Önümüzdeki süreçte yeni kampanyalar olacak mı? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Türk Ticaret Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklikler içeren 7511 sayılı yasa, Resmi Gazete'de yayınlandı. Yeni yasa, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılması, şirket sermayelerinin yükseltilmesi ve ürün ihtisas borsalarına ilişkin düzenlemeleri kapsıyor.

4 ay önce Güncel

İzmir'in Torbalı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, anne ve babasını öldürdükten sonra intihar etti.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahminlerine göre, Edirne, Kırklareli, Adana, Antalya, Burdur, Ankara, Konya, Sivas, Kastamonu, Sinop, Ordu, Samsun, Tokat, Trabzon ve Kars'ta gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut satın alım aşamasında pazarlık sistemi avantaj sağlıyor. Bazı olaylardan kaynaklı konut piyasası hareketli bir döneme geçti. Uzman isim kritik değerlendirmelerde bulunarak, dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Antalya'da panik yaratan bir deprem meydana geldi. AFAD, Kaş merkezli sarsıntıya yönelik ilk verilerini açıkladı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İstanbul'da çalışmakta olan ticari taksilerin istekleri gittikçe artıyor. Taksiciler yarın (30 Mayıs 2024) düzenlenecek UKOME toplantısında taleplerini belirtecek. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu ilan kapsamında; İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer birçok farklı kentte personel alımı yapılacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanı hakkında detaylar haberimizde..

4 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan cumhurbaşkanı kararıyla, Türkiye ile Afganistan ilişkisinde 'Diplomatik Pasaport Hamilleri İçin Vize Yükümlülüğünün Kaldırılmasına Dair Anlaşma'nın yürütülmesine son verildi.