• DOLAR 34,21 %0.07
  • EURO 37,94 %-0.43
  • ALTIN 2.929,68 %1.17
  • BİST100 9.341 %-3.36
  • BITCOIN 62.449 %-2.21
  • ETHERIUM 2.516 %-3.46
12°
4 ay önce Güncel

Öğrencilerin ve velilerin eğitim sürecinde önemli bir kaynak olan E-okul sistemi, her dönemin sonunda kapanarak yeni döneme hazırlık sürecine giriyor. Peki, 2023-2024 eğitim öğretim yılında E-okul sistemi hangi gün kapanacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarına katılacak adaylar için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen takvimde 3. dönem sınav tarihleri açıklandı. İşte 2023-2024 AÖL 3. dönem sınavlarının detayları haberimizde..

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yaz dönemi için Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu'nu yayımladı. Özellikle bu yıl ilk defa 81 ilde açılacak olan yaz okulları için öğrenci ve öğretmen başvuruları haziran ayında alınacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimini resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Özellikle velilerin ve öğrencilerin merakla beklediği uyum haftası ve okul açılış-kapanış tarihleri açıklandı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında, giderek artan 'başıboş köpek sorunu'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 4 milyona ulaşan sahipsiz köpek sayısının önemli bir sorun olduğunu belirterek, önceliklerinin sahiplendirme olduğunu ve ardından bu sorunu kökten çözeceklerini dile getirdi.

4 ay önce Güncel

Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızıyla ilgili şok edici açıklamalarda bulunarak gündeme damgasını vurdu. Akkaya, kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini ve teyzesinin kızına şiddet uyguladığını iddia etti.

4 ay önce Güncel

Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Gazze'deki vahşete ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki eylemlerini kınayarak, uluslararası toplumu ve İslam dünyasını sessiz kalmakla suçladı. Gözleri yaşlı bir babanın kafası kopmuş bebeğini dünyanın vicdanına göstermesiyle ilgili görüntülere dikkat çeken Erdoğan, "15 bin masum çocuktan ne istediniz?" sorusunu yöneltti.

4 ay önce Güncel

1 Temmuz itibarıyla kira zam sınırı kalkıyor, ev sahipleri yeni döneme hazırlanıyor.

4 ay önce Güncel

Renault, uygun fiyata yenilenmiş 2. el araç satışı yapacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel sektörde çalışan öğretmenlerin ücret taleplerine yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti.