• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 38,05 %-0.14
  • ALTIN 2.908,88 %0.45
  • BİST100 9.613 %-0.54
  • BITCOIN 64.150 %0
  • ETHERIUM 2.646 %0.53
13°
4 ay önce Güncel

Emlak Konut, 1.29 faiz oranıyla konut kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında uygun fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün olacak. İşte detaylar.

4 ay önce Güncel

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gölcük Saraylı Ortaokulunda yaşanan olayla ilgili Bizim Yaka Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada, “Kamuyu zarara uğratan Saraylı Ortaokulundaki olay çok çirkin. Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. Kamuyu zarara uğratan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmayacak” dedi.

4 ay önce Güncel

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası Bursa İl Temsilciği, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullara gönderdiği yazıya tepki gösterdi. Sendika, kamu binalarında su ısıtıcısı veya çay makinesi gibi cihazların kullanılmaması talimatının, öğretmenlerin haklarının ihlali olduğunu ve Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu belirtti.

4 ay önce Güncel

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, en düşük emekli maaşının 17 bin liranın üzerinde olması gerektiğini belirtti

4 ay önce Güncel

Azmimilli Ortaokulu’nda Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 3 öğrenci, aynı okulda okuyan 8. Sınıf öğrencisi U.C’yi okul tuvaletinde darp etti. Suriye uyruklu öğrencinin arkadaşlar ise o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. 3 öğrenci hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen, hak kaybı ve mağduriyet yaşanmaması için halk eğitim merkezlerinde görev alan yönetici, öğretmen ve usta öğreticilere hak ettikleri ek ders ücretlerinin artırımlı olarak ödenmesi talebinde bulundu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve diğer milli eğitim personeline maaşlarına ek olarak 41.500 TL tutarında ödeme yapılacak. Bu anlaşma çerçevesinde detaylar haberimizde…

4 ay önce Güncel

Temmuz ayıyla birlikte öğretmenlerin maaşlarına zam gelecek. Memurların toplu sözleşme anlaşması ve kanun gereği memur maaşlarına 6 ayda bir zam yapılıyor. Memur maaşlarına Temmuz ayında yapılacak zam merkez bankasının resmi enflasyon beklentilerine göre belli oldu. Peki bu beklenti zammına göre Temmuz ayında en düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yapacağı iade-i ziyaretin 9 Haziran'dan sonra gerçekleştirileceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

Schengen vizesine olan yoğun taleplerin ardından Brüksel, Türkiye için vize prosedürlerini basitleştirme kararı aldı.