• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %-0.18
  • ETHERIUM 2.674 %0.64
29°
3 ay önce Güncel

Türk Telekom, 1 Temmuz 2024 itibarıyla internet tarifelerinde yüzde 15 zam yapacağını duyurdu. İşte güncellenen fiyatlar...

3 ay önce Güncel

Muğla'nın ardından Sakarya'da da toplu ulaşım öğrencilere ücretsiz hale getirildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz ve indirimli ulaşım uygulaması, 3 Haziran Pazartesi günü itibarıyla hayata geçti.

3 ay önce Güncel

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uçak biletlerinde tavan fiyatlarında önemli bir artışın gerçekleşeceğini duyurdu. İç hat uçuşları için belirlenen tavan fiyatlar, yapılan zamla birlikte 1 Ağustos'tan itibaren 4 bin TL'ye yükselecek.

3 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurundaki değişimlerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında indirim tutarı netleşti. Cuma gününden itibaren geçerli olacak bu indirim, araç sahiplerine rahat bir nefes aldıracak.

3 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesinde, 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz, aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

3 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaretinin 11 Haziran günü saat 16.00’da gerçekleşeceğini açıkladı.

3 ay önce Güncel

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi aracılığıyla gerçek dışı haber ve paylaşımları ifşa etmeye devam ediyor. Son olarak, "Okula gelmeyen yabancı öğrencilere karne verilecek" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Afyonkarahisar Valiliği, Irak uyruklu bir kişinin ruhsat talebinin reddedilmesiyle ilgili olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın yazılı ifadesini talep etti. Valilik, gerekçeli dilekçede, söz konusu kişinin spor salonu açma talebiyle başvuruda bulunduğunu ve gerekli evrakları teslim ettiğini, ancak evrak teslimine ilişkin herhangi bir alındı belgesi verilmediğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Türk Telekom'un yönetiminde önemli bir değişiklik yaşandı. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Dr. Ömer Fatih Sayan'dan boşalan koltuğa Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu getirildi. Ömer Fatih Sayan ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

3 ay önce Güncel

Konut kiralarında uygulanan yüzde 25'lik tavan zam oranı, 2 Temmuz 2024'te sona erecek. 2022'de 1 yıllığına yürürlüğe giren uygulama, 2023'te bir yıl daha uzatılmıştı. Ancak, zam sınırının devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.