• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.001 %-1.74
  • ETHERIUM 2.450 %-0.94
20°
4 ay önce Güncel

Devlet destekli Emlak Konut tarafından başlatılan 1.29 faiz oranlı konut kredisi kampanyasında ev fiyatları ve geri ödeme detayları açıklandı.

4 ay önce Güncel

Gazeteci Talat Atilla, CHP Genel Merkezi'ne asılan Cumhurbaşkanlığı forsu taşıyan bayrağa Ekrem İmamoğlu'nun itiraz ettiğini öne sürdü.

4 ay önce Güncel

Tiryakileri üzen haber. Sigara fiyatlarına bir zam daha geleceği tahmin ediliyor. En ucuz sigaranın 66 lira olacağı belirtildi. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

2030 yılından itibaren Avrupa'da çevrimiçi alışverişlerde kredi kartı numarası kullanımı sona eriyor. Mastercard'ın hayata geçireceği uygulama, dijital tokenlarla güvenli ve kolay ödeme imkanı sunacak.

4 ay önce Güncel

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, bayram öncesi emeklilere yönelik yapılan yardım miktarını artırarak, en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Altın piyasası bugün saat 21.00’de ilan edilecek olan ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararına odaklandı. Fed kararı öncesi altın fiyatlarındaki son veriler paylaşıldı. Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte faiz kararı öncesi güncel altın fiyatları..

4 ay önce Güncel

Türkiye ve Avrupa piyasasına adım atan Çin üretimli otomobillere ek vergi kararı alındı. Bu kapsamda araçlara ek yüzde 40 gümrük vergisi ilave edilecek. Uzman isim uygulamaya alınacak ek vergi sonrası Çinli otomobiller için beklenen zam oranlarını paylaştı. İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki yaşanan gelişmeler, benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatlarına bayram tarifesi geliyor. Motorine gece yarısından itibaren zam bekleniyor. İşte, güncel akaryakıt fiyatları..

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın, sıkı para politikasına yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonuç verdi. En başta faiz oranlarındaki değişiklik ve kredi kartına uygulanan kısıtlamalar sonrası kredi kartı harcamaları düşüşe geçmeye başladı. Öyleyse, kredi kartı faizlerinde son durum nedir? Faizler artmaya devam edecek mi? İşte merak edilen detaylar..

4 ay önce Güncel

Aksaray'da, otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya geldiği kazada, AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın (29) hayatını kaybetti, 3 kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.