• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.500 %-0.75
  • ETHERIUM 2.444 %-0.66
20°
4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, haziran ayı üçüncü birleşiminde bir dizi zam kararı aldı. Yükseköğrenim öğrenci yurtlarından otopark ücretlerine, akıllı bisiklet kiralama sisteminden orman ve mesire alanlarına kadar birçok alanda önemli fiyat artışları yapıldı.

4 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın yoluna kararlılıkla devam ettiğini belirtti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Hükümetin tasarruf tedbirleri kapsamında aldığı kamuda servislerin kaldırılması kararı, geniş çapta tepkilere yol açtı. NTV'nin elde ettiği bilgilere göre, bu kararın yeniden gözden geçirileceği bildirildi. Yeni gelişmelere göre, uygulamanın kurum ve kuruluşların inisiyatifine bırakılması üzerinde duruluyor.

4 ay önce Güncel

TOGG'dan Kurban Bayramı'na özel %50 şarj indirimi.

4 ay önce Güncel

Kız kardeşi sınıfta kalan ağabey, öğretmene yumruk attı.

4 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı ortağı ve BBP lideri Destici, asgari ücretin artırılması gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Emekliler Yılı için yeni bir adım daha atıldı! Yüzde 20 indirim uygulanacak: Bakan Uraloğlu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları son bir aydır neredeyse her gün düşüş gösteriyor. İşte 12 Haziran güncel altın fiyatları ve detaylar...

4 ay önce Güncel

Opel'in en çok satan modellerinden biri olan Astra için büyük bir indirim kampanyası başlatıldı. İşte güncel fiyat listesi ve kampanyanın detayları...

4 ay önce Güncel

Akbank, bayrama özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacak.