• DOLAR 34,11 %0.16
  • EURO 37,96 %0.12
  • ALTIN 2.815,00 %-0.36
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 59.879 %3.72
  • ETHERIUM 2.341 %3.03
20°
3 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini iletti.

3 ay önce Güncel

Adana'dan Eskişehir'e gelen Osman Nuri Keskin, kızı Merve Karabaş (31) ve torunu Alp Karabaş (7) üzerine silahla ateş açarak onları hayatlarından etti. Olay, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Yanartaş Sokağı'nda gerçekleşti. Keskin, kızı Merve Karabaş'ı evlerinden çıktıkları sırada ve torunu Alp Karabaş'ı kaçmaya çalışırken vurdu.

3 ay önce Güncel

Türkiye Bankalar Birliği, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarına dikkat çekerek, kullanıcıları uyarıda bulundu. Bankaların yayımladığı açıklamada, özellikle yasa dışı yollarla elde edilen paraların, müşterilerin kiraladıkları hesaplar aracılığıyla sistem dışına çıkarıldığı vurgulandı.

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde evde bakım yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu. Ödemelerin toplam tutarının 4.2 milyar TL olduğu belirtildi. Her hak sahibi için aylık 7.608 TL ödeme yapılacak.

3 ay önce Güncel

İslam Memiş, Fed'in faiz kararı sonrası altın ve gümüş piyasalarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aile hekimlerinin raporlu reçete yazabildiği ilaç sayısının artırıldığını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray ile görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'ye alternatif bir golcü arayışında olduğunu açıklarken, Batshuayi'nin maaş talebi de netlik kazandı.

3 ay önce Güncel

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, 2024 yılı için devlet memuru alımı yapacağını duyurdu. İlan edilen pozisyonlar ve başvuru şartlarına dair tüm detaylar haberimizde.

3 ay önce Güncel

İstanbul Ümraniye'de, kardeşinin sınıfta kalacağını iddia ederek iki öğretmeni darbeden şüpheli İbrahim D., tutuklandı. Olay, Finanskent Mahallesi'nde bulunan 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

3 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranlarını mevcut %5,25 - %5,50 aralığında sabit tutma kararı aldı. Bu karar sonrası altın fiyatları yeni güne düşüşle başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD enflasyon verileri sonrası yükselişe geçen altın, Fed'in faiz kararının ardından gerileme eğilimi gösterdi.