Ümraniye'deki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen İbrahim D., kardeşi olan 9. sınıf öğrencisinin sınıfta bırakılacağını ileri sürerek öğretmenler Vedat K. ve Orhan B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim D., iki öğretmeni darbetti. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Öğretmenler, darp raporu almak üzere hastaneye götürüldü.

Kız kardeşi sınıfta kalınca öğretmene tokat attı! Kamera saniye saniye kaydetti! Kız kardeşi sınıfta kalınca öğretmene tokat attı! Kamera saniye saniye kaydetti!

Soruşturma süreci

Hastaneden alınan darp raporunun ardından öğretmenler Vedat K. ve Orhan B. ile şüpheli İbrahim D., Çakmak Şehit Sedat Yabalak Polis Merkezi Amirliği'nde ifadelerini verdi. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı ve İbrahim D.'yi gözaltına aldı.

Darp anı cep telefonuyla kaydedildi

Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar... Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar...

Darp anının cep telefonuyla kaydedildiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından İbrahim D., Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılık, İbrahim D.'nin tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine başvurdu.

Hakimlikteki ifadesinde İbrahim D., kardeşinin durumuyla ilgili babasının okula gittiğini ve Vedat K. ile tartışma yaşadığını anlattı. İbrahim D., "Kardeşim, babamızın Vedat hocaya 'Kızımın geleceği ile oynuyorsunuz' dediğini ve hocanın babamın üzerine yürüdüğünü söyledi. Bunun üzerine sinirle okula gittim ve Vedat hocayı sordum. Hoca bana 'ulan' dedi ve sinirle bir kez yumruk attım. Çok pişmanım. Diğer öğretmen boğazıma yapıştı, beni yere yatırdı. Bu olaydan dolayı pişmanım." ifadelerini kullandı.