• DOLAR 34,04 %0.05
  • EURO 37,91 %0.10
  • ALTIN 2.820,62 %-0.16
  • BİST100 9.747 %1.77
  • BITCOIN 59.330 %1.24
  • ETHERIUM 2.314 %0.61
25°
3 ay önce Güncel

Bir televizyon programının canlı yayında İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu ile CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın arasında kriz yaşandı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Bu hafta yatırım araçları içerisinde en yüksek kazanç yüzde 3,28 oranı ile Borsa İstanbul'da olurken, altın ise yüzde 2,04 oranında değer kazandı. Dolarda yükseliş görülürken, Euro düşüşe geçti.

3 ay önce Güncel

Bayramda kurbanlıkların büyük bir çoğunluğunun pazarda kalacağı değerlendiriliyor. Bu konuda küçükbaş fiyatları 2020'den bu yana yüzde 1.105 artış kaydederek, son 4 yılın zirvesine çıktı.

3 ay önce Güncel

PTT AŞ, vatandaşları, Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) ilişkin ödemeleri bulunduklarına dair gelen kısa mesajlara ve bakiye yüklemesi gerçekleştirirken, sahte internet adreslerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Uzmanı Fevzi Burak Tekin, Kurban Bayramı boyunca hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin tahmin edildiğini belirtti. Tekin, bayram süresince ülke genelindeki hava durumu hakkında detaylı bilgi verdi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün Etimesgut Şehit Yasin Kendircioğlu Ortaokulu'nda düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısında devamsızlık affı bekleyen öğrencilere net bir cevap verdi. Toplantıda velilere de seslenen Bakan Tekin, eğitimde başarıda velilerin katkılarına dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu. Görüşmenin, 24 Haziran Pazartesi günü gerçekleşeceği öğrenildi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), özel eğitim okulunun özel eğitim ve rehabilitasyon birimleri ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin açılışına sınırlama getirildi.

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğümüzün (CTE) Norm ve Atama Sistemi kapsamında 2024 Yılı İsteğe Bağlı Atama Kararnamesi çalışmalarınının tamamlandığını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenler için sunduğu jesti tekrarlayarak süresiz olarak genişletti. Öğretmenler, yaz tatilleri boyunca öğretmenevlerinden %50 indirimli olarak konaklayabilecekler. Ayrıca birçok marka ve kategoride de çeşitli indirimler sadece öğretmenler için başladı.