• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.127 %2.97
  • ETHERIUM 2.445 %3.96
23°
2 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen "Uluslararası Kariyer Günleri" kapsamında yaptığı konuşmada üniversite eğitimi ve diplomaların iş dünyasındaki rolü üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde toplam 865 arsayı satışa sunuyor. Bu arsalar, özellikle ev veya iş yeri yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satılacak.

2 ay önce Güncel

Öğretmenler, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte düzenlenen seminerlere katılarak ek ders ücreti alacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre, öğretmenler 24 Haziran'dan 28 Haziran'a kadar sürecek olan seminerlere katılacaklar.

2 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024-YKS başvurularında e-okul sisteminden eğitim bilgisi alamayan adayların bilgilerini güncellemek için okul müdürlüklerine bir uyarı yayınladı. İşte detaylar:

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak olan Yeni Eğitim Müfredatı hakkında öğretmenlere önemli çağrılarda bulundu. Bakan Tekin, özellikle mesleki çalışma programının başlangıcında yapmış olduğu konuşmada, öğretmenlerin yeni müfredatın felsefi altyapısına tam olarak hakim olmalarını ve bu doğrultuda programı titizlikle uygulamalarını beklediğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekli için yeni dönemde maaşların nasıl şekilleneceği merak konusu. Haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından, memur ve emeklilere yapılacak zam oranları netlik kazanacak. Peki maaşlara ne kadar enflasyon farkı verilecek? Refah payı olacak mı? İşte kulislerde refah payı için konuşulan üç farklı formül...

2 ay önce Güncel

İslam Memiş, bayram tatilinin ardından finans piyasalarında yeni haftanın beklentilerini değerlendirdi. Para piyasaları uzmanı Memiş'in TV 100'deki açıklamalarına göre, önümüzdeki hafta içerisinde altın, gümüş ve euro gibi varlıkların alımlarının son haftası olabileceği vurgulandı. Memiş, yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını takip edeceklerini belirtirken, yurt dışında ise önemli bir veri bulunmadığını ifade etti.

2 ay önce Güncel

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşanan trafik kazasında, tırla kamyonetin çarpışması sonucu üzücü bir olay meydana geldi. Sarımazı Mahallesi Ceyhan-Erzin kara yolunda, Recep I. (56) yönetimindeki 01 AFT 431 plakalı tır ile Osman Utan (35) idaresindeki 31 R 0827 plakalı kamyonet çarpıştı.

2 ay önce Güncel

Koğuş arkadaşı Bahar Candan ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir tek kişilik koğuşta kalan Seçil Erzan ile kız kardeşi Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz’ın tahliyesinden sonra tek kalan Dilan Polat aynı koğuşa alındı. İkilinin koğuşta birbirleriyle pek konuşmadığı öğrenildi.

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en az lise mezunu personel alımı için başvuruları almaya başladı. İşte detaylar.