• DOLAR 33,96 %0.22
  • EURO 37,72 %0.27
  • ALTIN 2.802,02 %0.51
  • BİST100 9.500 %-0.22
  • BITCOIN 58.245 %-0.17
  • ETHERIUM 2.365 %0.57
28°
2 ay önce Güncel

Rize'de kız meslek lisesinde görev yapan bir memur, öğrencilere maksadını aşan hal ve hareket ettiği iddiası ile açığa alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayında memur maaşlarına yapılacak olan toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı ile birlikte, memurların alacakları 14 günlük maaş farkları meslek bazında hesaplandı. Merkez Bankası'nın beklenti verilerine göre yüzde 20 civarında bir zam yapılması beklenirken, kesin rakamlar TÜİK'in 3 Temmuz'da açıklayacağı resmi enflasyon oranları sonrasında netleşecek. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir yemekte bir araya gelmesine ilişkin olarak "CHP'de kim kimle iletişim kuruyorsa, hele hele oturup yemek yiyerek sohbet ediyorsa bu partinin yararına bir iştir," dedi.

2 ay önce Güncel

İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geleceğini bildirdi.

2 ay önce Güncel

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantıya çeşitli bakanlar, bürokratlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, Haziran ayı itibarıyla dezenflasyon sürecinin başlayacağı ve yılın ikinci yarısında yıllık enflasyonun hızla gerileyeceği vurgulandı.

2 ay önce Güncel

Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Diyarbakır arasında meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan anız yangınının çıkış sebebi yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıktı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan 'Hasar Tespit Komisyonu', yangının elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların ekinlerin üzerine düşmesiyle başladığını belirledi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde düzenlenen "Polis Akademisi Mezuniyet Töreni"nde yaptığı konuşmada, organize suç örgütleriyle mücadelede büyük başarılar elde edildiğini duyurdu. Erdoğan, emniyet ve istihbarat teşkilatlarının son dönemde yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği operasyonlarla 603 çetenin çökertildiğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt işlemlerini başlatıyor. Yaz okulu, öğrencilere başarısız oldukları dersleri tekrar alma veya notlarını yükseltme fırsatı sunuyor. Kayıt işlemleri ve detayları haberimizde...

2 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu akşam saat 19.30'da yapacakları akşam yemeğinde görüşecekler.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS sınavlarının tercih işlemlerinde görev alacak rehber öğretmenlere yönelik yeni bir düzenlemeye imza attı. 28 Haziran Cuma günü açıklanacak LGS sınav sonuçlarının ardından, rehber öğretmenler öğrencilere tercih işlemlerinde yardımcı olacak ve bu görevleri karşılığında ek ücret alacaklar.