• DOLAR 33,94 %0.15
  • EURO 37,68 %0.13
  • ALTIN 2.803,89 %0.57
  • BİST100 9.461 %-0.63
  • BITCOIN 58.050 %-0.17
  • ETHERIUM 2.348 %-0.3
25°
2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinde çıkan çifte maaş ve makam aracı kullanımıyla ilgili haberleri yalanladı. Bakan Şimşek, esprili bir dille "Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim" dedi ve kamuoyuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli ortopedi doktorlarının, ilaç mümessilleriyle iş birliği yaparak hastalara yazılan ilaçlardan elde edilen kazancın yarısını aldıkları iddiası üzerine dört doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma dosyasına, doktorların ilaç mümessiline WhatsApp üzerinden kuğu emojisi göndererek iletişim kurduklarına ilişkin kayıtlar girdi.

2 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2024-2025 eğitim öğretim yılı için önemli bir karar aldı. Bu kararla birlikte, belirli bölümlere kayıt yaptırmak isteyenler için yaş şartı getirildi. Artık herkesin kayıt yaptıramayacağı bu bölümler ve detaylar açıklandı.

2 ay önce Güncel

Anadolu Üniversitesi, öğrencilerine 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yaz okulu kayıt işlemlerini duyurdu. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Çocukları okula giden aileler için müjdeli haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Temmuz ayında 6396 TL destek ödemesi yapacak. İşte başvuru detayları ve detaylar...

2 ay önce Güncel

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, görevinden ayrılmadan önce bir veda mesajı yayınladı. Mesajında, 18 Mayıs 2022 tarihinden bu yana yürüttüğü Diyarbakır Valiliği görevinden 25 Haziran 2024 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacağını belirtti.

2 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Erdoğan' sloganlarına verdiği yanıtla sosyal medyanın gündemine oturdu. Almanya'da Türkiye-Gürcistan maçını izlemek üzere bulunan İmamoğlu, Türk gurbetçilerin Erdoğan lehine attığı sloganlara öpücükle karşılık verdi.

2 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Sinan Ateş davasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, davaya sadece avukatların katılacağını söylerken kendilerini cinayetle suçlayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini açıkladı.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ile yaptığı görüşme sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Şimşek, yaklaşık 4 saat süren görüşmede gündemdeki konuları şeffaf bir şekilde ele aldıklarını belirtti.

2 ay önce Güncel

Asgari ücrete ara zam yapılacağına dair beklentiler sürerken, AK Parti'den konuyla ilgili net bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücret ve vergi düzenlemesi hakkında önemli bilgiler paylaştı. İşte detaylar...