• DOLAR 33,91 %-0.22
  • EURO 37,57 %0.29
  • ALTIN 2.775,19 %1.11
  • BİST100 9.489 %0.74
  • BITCOIN 57.968 %3.52
  • ETHERIUM 2.345 %1.65
27°
2 ay önce Güncel

Sahne performansıyla ve danslarıyla adından sıkça söz ettiren Hadise, şimdi de oyunculuk kariyerine adım atıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük yeni bir dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri belli oldu.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Çekya'yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükselmesinin ardından A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti. Konuşmada, özellikle maçın adamı seçilen Barış Alper Yılmaz'a övgüler yağdırdı.

2 ay önce Güncel

TBMM'ye sunulan yeni Öğretmenlik Mesleği Kanunu teklifi, 20 yıllık hizmet süresini tamamlayan yaklaşık 230 bin öğretmene 'başöğretmen' ünvanı için başvurma olanağı tanıyor. Bu düzenleme, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen kariyer basamakları uygulamasının yeniden devreye girmesini sağlıyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında mayıs ayı satışları düşüş yaşarken, Fiat marka araçlar en hızlı satılan marka olarak öne çıktı.

2 ay önce Güncel

Sözcü TV'de yayınlanan bir haberde, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Ankara İl Milli Eğitim Müdürü'ne bir öğrenci için torpil yaparak yardım teklif ettiği iddia edilmişti. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı ve Sözcü TV tarafından haber geri çekildi.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yabancı uyrukluların Türkiye'de evlilik işlemlerine ilişkin önemli bir düzenleme yaparak evlendirme memurluklarına yeni bir yazı gönderdi. Bu yeni düzenleme ile Türk vatandaşlarıyla evlenerek Türkiye'de ikamet izni almak isteyen yabancıların önünde bazı şartlar getirildi.

2 ay önce Güncel

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kuracağını resmen duyurdu. Ağıralioğlu, partinin isminin henüz belirlenmediğini ancak sonbaharda kurmayı planladıklarını açıkladı. Ankara'da basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ağıralioğlu, AK Parti'nin "yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele" sloganına karşılık olarak kendi partisinin "Akıl, Ahlak ve Adalet" ilkeleriyle yola çıkacağını belirtti.

2 ay önce Güncel

İzmir'de ekmek fiyatlarına zam kararı alındı. 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre ekmeğin gramajı düşerken fiyatı yükseldi.

2 ay önce Güncel

Eski ehliyetlerin yenilenmesi için son tarih yaklaşıyor.

2 ay önce Güncel

Ergenekon davasıyla ilgili olarak Yargıtay 8. Ceza Dairesi'nde görülen dava sonucunda, eski hakimler Hasan Hüseyin Özese, Fatih Mehmet Uslu ve Nihat Topal'a zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma ve hürriyeti yoksun bırakma suçlarından toplamda 22 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Ayrıca, Hüsnü Çalmuk'a da benzer suçlardan 21 yıl 3 ay hapis cezası verildi.