• DOLAR 33,89 %-0.30
  • EURO 37,66 %0.49
  • ALTIN 2.787,86 %1.57
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.225 %0.86
  • ETHERIUM 2.347 %0.24
22°
2 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) olarak bilinen merkezi sınavın sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet adresinde bugün ilan edilecek.

2 ay önce Güncel

Konya'nın Karatay ilçesinde görev yapan Mustafa Ö. isimli doktor hakkında, poliklinik kayıtlarında kısa zaman aralıklarında çok fazla hasta kaydı yapması ve aynı soyisimli kişileri art arda kaydetmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

2 ay önce Güncel

Öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermeye başladığı günden itibaren farklı bir işte çalışması mümkün değil. Ek iş kapsamında ticaret yapmaları, ofis açmaları yasaklanmıştı. Peki, yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) bu kararı değiştirdi mi? İşte konuyla ilgili ayrıntılar…

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun (ÖMK) değiştirilen hükümler kategorisinde yer alan askerlik yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin eğitim kararı netleşti. İşte konuyla ilgili yasada değişen yeni detaylar…

2 ay önce Güncel

Öğretmenlere her sınav döneminde teklif edilen merkezi sınavlarda görev dağılımının zorunlu olup olmadığı konusu Meclis gündeminde. Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) tasarısında bu konuya nasıl yer verildiği merak ediliyor. İşte detaylar…

2 ay önce Güncel

Türkiye futbol camiasında yankı uyandıran Seçil Erzan davasına benzer bir olay İzmir Bornova'da yaşandı. Özel bir bankanın Bornova Şubesi Müdürü Hatice Ö., yüksek kar vaadiyle Karşıyaka Spor Kulübü'nün üç yöneticisi ve iki iş insanı olmak üzere toplam beş kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla gündeme geldi.

2 ay önce Güncel

ABD Dışişleri Bakanlığı, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iade edilmesi yönünde görüşünü açıkladı. ABD'nin bu kararı, bakanlık tarafından savcılığa gönderilen bir yazıyla resmiyet kazandı.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de milyonlarca memur ve emekli, Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasını bekliyor. Merkez Bankası'nın ve Finansal Kurumlar Birliği'nin tahminlerine göre, emekli maaşlarına yapılacak zam oranı %25.81 ile %26.61 arasında olacak. Bu artış, emekli maaşlarının kök maaşlarına yansıtılacak.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, İl Milli Eğitim Müdürü'nden torpil istediği iddiaları üzerine Bakanlık, bu haberin tamamen asılsız olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

2 ay önce Güncel

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle 5 kişiyi dolandırdığı iddiası gündeme oturdu.