Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle 5 kişiyi dolandırdığı iddiası gündeme oturdu.

Denizbank Bornova Şubesi'nde, Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan Şube Müdürü Hatice Ö.'nün, yüksek kar vaadiyle aralarında Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ve 2 iş insanının bulunduğu 5 kişiden yaklaşık 200 milyon lira topladığı iddia edildi. Hatice Ö.'nün, bu paraları fonda ve altın alarak değerlendirmek üzere aldığı belirtiliyor.

Ancak, Hatice Ö.'nün topladığı paraları fonda veya altına yatırmadığı, üçüncü kişilere gönderdiği ileri sürüldü. İddialara göre, Hatice Ö., bu kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdi ancak bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan iş insanlarının şikayeti üzerine hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Polis, Hatice Ö.'nün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih Altaylı: Fahrettin Koca İstifa Etti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Gündemde Fatih Altaylı: Fahrettin Koca İstifa Etti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Gündemde

Denizbank, olayla ilgili inceleme başlatarak müfettiş görevlendirdi ve Hatice Ö.'nün bankayla ilişiği dün itibariyle kesildi.

Yüksek kar vaadiyle 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö.'nün, evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. İntihar girişiminin ardından pişman olan Hatice Ö., İzmir Şehir Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis bekliyor ve tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacak.