• DOLAR 34,00 %-0.07
  • EURO 37,49 %-0.11
  • ALTIN 2.749,79 %-0.12
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.877 %0.56
  • ETHERIUM 2.354 %-1.28
25°
2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi dönemin CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, bu ülkeyi krize girmekten kurtardım diyerek, "Benim omzumda böyle bir yük vardı" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Güncel

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gündemine taşınacak olan 9'uncu Yargı Paketi üzerinde detaylar netleşmeye başladı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile normalleşme sürecine devam edilip edilmemesini konusunda parti üyelerine soru yöneltti. Partiden "Devam" kararı geldi ancak CHP'nin "hükümete ayar verme" ifadelerine izin verilmemesi gerektiği belirtildi.

2 ay önce Güncel

Önümüzdeki yıl uygulamaya geçecek olan Depozito İade Sistemi, sadece mobil uygulama aracılığıyla gerçekleşmeyecek. Akıllı telefon taşımayan kişiler, makine ile atık şişe başına sunulan fişler ile de anlaşmalı firmalardan alışverişlerini yapabilecekler. 2028 yılında yurdun büyük bölümünde 30 bin depozito makinesi hayata geçecek.

2 ay önce Güncel

2 Haziran'da gerçekleşen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının ilan edilmesiyle beraber 1,2 milyondan fazla 8'inci sınıf öğrencisi için lise tercih maratonu da başladı. Söz konusu tercihler 17 Temmuz saat 17.00'ye kadar yapılması gerekiyor. Yerel tercih yapmak bu yıl da zorunlu tutuluyor.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji tarafından paylaşılan son verilere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Sinop, Kastamonu kıyı noktaları, Tokat, Sivas'ın doğu civarları, Van, Osmaniye, Hatay'ın kuzey ve batısı, Mersin'in iç noktaları, Adana'nın doğu civarları ile Kahramanmaraş'ın güney ve batısının yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendirildi.

2 ay önce Güncel

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darp edilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Meclis kapanmadan önce yasalaşacağı değerlendirilen vergi paketinde yurt dışı çıkış harcının yükseltilmesi hakkında düzenleme tartışmaları beraberinde getirirken yeni seçenekler gündeme alındı. İşte diğer detaylar..

2 ay önce Güncel

Valilik tarafından paylaşılan duyuruya göre, Sinop'ta öngörülen hava şartlarından dolayı bazı yerlerde bugün denize girmek yasaklandı.

2 ay önce Güncel

Samsun'da, ehliyet sınavında kopya düzenekleriyle usulsüzlük yaptığı belirlenen 5 kişi ile bunlara yardım eden 1 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alaçam ilçesinde bulunan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu E-Sınav merkezinde elektronik haberleşme cihazları kullanılarak kopya çekildiğine dair ihbar üzerine operasyon düzenledi.