• DOLAR 34,02 %-0.01
  • EURO 37,62 %0.25
  • ALTIN 2.760,09 %0.26
  • BİST100 9.611 %-0.13
  • BITCOIN 56.540 %-1.43
  • ETHERIUM 2.324 %-1.41
26°
2 ay önce Güncel

Dolar/TL, haftaya düşüşle başlamış olup, şu anda 32,6630 seviyesinden işlem görüyor. Cuma gününe göre %0,4'lük bir düşüş yaşanmıştır. Diğer döviz kurları da benzer şekilde hareket etmekte; avro/TL önceki kapanışa göre %0,3 artışla 35,1410'dan, sterlin/TL ise %0,3 düşüşle 41,3770'den işlem görmektedir.

2 ay önce Güncel

AK Parti'nin Ankara Kızılcahamam'da düzenlediği yerel yönetimler kampı başladı. Kampın ilk gününde belediye başkanları tecrübelerini paylaşarak istişarelerde bulundular. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kamp devam ediyor.

2 ay önce Güncel

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, haziran ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,28 artacağını tahmin ediyor.

2 ay önce Güncel

“Bilnet Okullarından 4 öğrenci, LGS’de tüm sorulara doğru cevap vererek büyük bir başarıya imza attı.”

2 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i, Gebze Adliyesi'ne sevk edildikten sonra çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayı yaklaşırken, milyonlarca memur ve memur emeklisi için maaş zammı beklentisi artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıklayacağı Haziran ayı enflasyon verileri ile zam oranları kesinleşecek. Peki refah payı verilecek mi?

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında Türkiye ekonomisinin mevcut durumunu değerlendirdi. Şimşek, ekonominin önündeki zorluklara rağmen son dönemde kayda değer bir kaynak girişi yaşandığını belirterek, bu kaynakların etkin bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 1 Temmuz itibariyle elektrik tarifelerinde %38 oranında zam yaptı. Zamla birlikte elektrikli araçların şarj maliyetlerinde de belirgin bir artış yaşandı.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada Türkiye'de asgari ücretin düşük olmadığını belirtti. Şimşek, ekonomi gündemindeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Bloomberg HT-Habertürk yayınına katıldı.

2 ay önce Güncel

Ankara kulislerinden sızan bilgiye göre kabinede bu gece değişim bekleniyor.