• DOLAR 34,07 %0.06
  • EURO 37,67 %0.10
  • ALTIN 2.744,01 %0.02
  • BİST100 9.700 %0.00
  • BITCOIN 57.000 %3.07
  • ETHERIUM 2.348 %2.39
25°
2 ay önce Güncel

Öğretmenlerin 2024 yılı için alacakları eğitime hazırlık ödeneği açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen bu ödenek, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlere büyük bir destek sunuyor. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmayı tamamladı.

2 ay önce Güncel

Uzun zamandır ters yönde hareket eden altın fiyatlarında yükseliş hız kazandı. Bugün gram altın 2 bin 468 TL'den, çeyrek altında ise 3 bin 947 TL'den işlem sağlanıyor. İşte, 4 Temmuz 2024 güncel altın alış satış fiyatları...

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verisini açıklamasının ardından memur ve emeklinin Temmuz zammı belli oldu. Ancak zam oranı kök aylıklara uygulanacağı için kök aylığı en düşük emekli maaşı olan 10 bin TL'nin altında olan emekliler sıfır zam alacak. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden hibe destek programına detayları hakkında paylaşımda bulundu.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'yı ziyaret edeceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak" dedi.

2 ay önce Güncel

Yeni haftada durağan bir yol izleyen altın fiyatları çarşamba günü ABD’de tarafından gelen veriler sonrası ivmesini yukarı kaydırdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Gram altında yeni seviyeler ne olur? Uzman isim merak edilen soruları cevapladı. İşte o açıklamalar..

2 ay önce Güncel

Kamuda istihdam edilmek isteyenler için fırsat kapıda. 27 farklı kamu kurumu, toplamda 36.831 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre işçi ve memur alımları için başvurular başladı.

2 ay önce Güncel

Türkiye genelinde Haziran 2022'den bu yana yürürlükte olan kira artışlarına yüzde 25 sınırlaması, 1 Temmuz itibarıyla sona erdi. Bu durum, kiracılarda büyük bir tedirginliğe yol açtı. Emlakçılar, arz-talep dengesinde bir sorun olmadığını ancak fiyatların yüksek olduğunu belirterek, "Kiracıların birçoğu tedirgin. Zamları karşılayamayacak kiracılar ev arayışına başladı" dedi.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, Reuters'a yapmış olduğu değerlendirmelerinde, oynaklığın yüksek seyrettiği bu dönemde tek bir veri üzerinden çıkarım yapmak sağlıklı olmaz diyerek, sürece yönelik detayları aktardı.