• DOLAR 34,07 %0.04
  • EURO 37,66 %0.00
  • ALTIN 2.744,37 %0.03
  • BİST100 9.700 %-0.73
  • BITCOIN 57.746 %5.77
  • ETHERIUM 2.362 %2.69
21°
2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervleri, sekiz hafta aralıksız süren yükseliş trendine son vererek yeniden düşüşe geçti. TCMB'nin yayımladığı verilere göre, 28 Haziran itibarıyla toplam rezervlerde belirgin bir azalma yaşandı.

2 ay önce Güncel

Türkiye, hayvansal üretimde devrim niteliğinde adımlar atarak, kadınlara ve gençlere özel destekler sunmaya hazırlanıyor.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin bazı bölgeleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

2 ay önce Güncel

JPMorgan, Goldman Sachs ve Barclays, Haziran ayı TÜFE verilerinin açıklanmasının ardından Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminlerini revize etti. Bankaların raporlarında, Türkiye'nin asgari ücrette ara zam yapmama kararına da yer verildi.

2 ay önce Güncel

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Görüşme sonrası liderler, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında açtığı soruşturma hakkında kritik mesajlar verdi.

2 ay önce Güncel

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklandığı soruşturmanın sonuçları belli oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 31 şirketin ve bu şirketlerin sahip olduğu taşınmaz, araç ve benzeri tüm malvarlığının müsadere edilip mülkiyetin kamuya geçirilmesi istendi.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayında memur maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam yapılacak. Bu zammın yanı sıra, memurlara tek seferliğine 14 günlük maaş farkı yatırılacak. Peki, memurların maaş farkı ne zaman yatırılacak? İşte detaylar…

2 ay önce Güncel

İzmir’deki bir devlet okulunda ana sınıfı kayıt katkı payının 9.100 TL olarak belirlenmesi, velilerin tepkisine neden oldu. Sosyal medyada yayılan görsellerde, bu miktarın kayıt parası değil, katkı payı adı altında talep edildiği ve İzmir Valiliği’nin izniyle bu paranın tek seferde istenildiği belirtildi.

2 ay önce Güncel

Dior'un son zamanlardaki tedarik zinciri skandalı üzerine Milano'daki İtalyan savcılar önemli bir soruşturma başlattı. Savcılar, Dior'un üçüncü taraf tedarikçileri aracılığıyla çantalar için oldukça düşük maliyetle üretim yaptırdığını ve bu süreçte işçi istismarı olduğunu iddia etti. Örneğin, Dior'un bir tedarikçiye 57 Euro'ya mal olan çantaları 2790 Euro gibi astronomik bir fiyatla sattığı belirtildi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA'nın soruşturma kararı sonrası Türkiye - Hollanda maçını izlemek için Almanya’ya gidecek.