• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.599 %0
  • ETHERIUM 2.277 %-0.95
27°
2 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti. Çelik, "Emekli konusu ile ilgili çalışılıyor. Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil. Orta Vadeli Program (OVP)'nin korunması esas olmak üzere, toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

2 ay önce Güncel

PTT personel alımı ilanlarını merakla bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. PTT, Temmuz ayının sonlarına doğru alım sürecini başlatacağını duyurdu. Özellikle kargo bölümüne yapılacak personel alımları hakkında detaylar paylaşıldı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim kurumlarındaki yönetici görevlendirme kriterlerini tamamen yeniledi. Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) ile birlikte, müdür ve müdür yardımcısı olmak isteyenlerin takip etmesi gereken süreçler de yeniden tanımlandı. Bu değişiklikler, öğretmenler tarafından farklı tepkilerle karşılandı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da BYD yönetim kurulunu kabul ederek yeni nesil araç yatırımı imza törenine katıldı. Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalandı.

2 ay önce Güncel

2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu kapsamında yapılan bölge sözlü sınav sonuçları ve tercih yapmaya esas puanlar açıklandı.

2 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 3 ilde konut başvurularının başladığını duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden kabul ediliyor ve vatandaşlar için son başvuru tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi.

2 ay önce Güncel

İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan son duyuruya göre, birçok kamu kurumuna yüksek maaşla işçi alımı yapılacak. 2024 yılında gerçekleştirilecek bu alımlar için başvuru bilgileri ve genel şartlar detaylandırıldı.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 5 Temmuz haftasında toplam brüt rezervini 148,4 milyar dolara çıkararak tarihi bir rekor kırdı.

2 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Diyarbakır ve Mardin sınırında 20 Haziran'da meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybettiği yangının ardından bölgeyi "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan etti.

2 ay önce Güncel

ÖTV artışının ardından BAT ve TT Grubu sigara markaları da zam yaptı. En düşük sigara fiyatı 57 TL'den başlayıp 79 TL'ye kadar çıktı.