• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.690 %1.47
  • ETHERIUM 2.278 %2.71
22°
1 ay önce Güncel

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinde bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İşte son Meteoroloji raporu...

1 ay önce Güncel

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 32,9840 seviyesinden işlem görüyor. Dün yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü bir önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 32,8731'den tamamladı.

1 ay önce Güncel

Tüketici Hakem Heyeti, Hüseyin Özdemir'in, araç muayene istasyonunda otomobilinin vize işlemi ücretini kredi kartıyla gerçekleştirdiği için alınan 128,18 TL farkın kendisine geri ödenmesi amacıyla yaptığı başvuruyu değerlendirdi. Heyet, Özdemir'e ücret iadesinin kabulüne karar vererek firmanın kredi kartına kestiği farkı 'ayıplı hizmet' olarak nitelendirdi.

1 ay önce Güncel

İstanbul’da yaşayanlar dikkat! AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün ve yarın için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Özellikle öğleden sonra başlayacak olan yağışlar, İstanbul’un doğu ilçelerinde etkili olacak. Peki, önümüzdeki 5 gün boyunca hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin yaz tatilini daha keyifli hale getirecek büyük bir proje başlattı. Yıl boyunca yoğun bir şekilde çalışan öğretmenlere, yurt genelinde konaklayabilecekleri otellerde %50 indirim sağlanacak.

1 ay önce Güncel

Öğretmenlerin yönetmelik kapsamında vazifeleri arasında kabul edilen bazı hak ve sorumluluklar içinde nöbet görevi de yer alıyor mu? Yeni yönetmelikte bu konuya nasıl yer verildi? İşte detaylar.

1 ay önce Güncel

Son zamanlarda restoranların üst üste zam yapması üzerine vatandaşlar lokantalara gitmemeye başladı. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği'nden (TÜRES) restoranlara yüzde 10 indirim çağrısı yapılarak, "Bu çağrıya TÜRES üyeleri ve sektörümüzün destek vermesi, sektörü tekrar hareketlendirecek ve vatandaşlara da olumlu yansıyacaktır." denildi.

1 ay önce Güncel

Kira artış oranlarının belirlenmesinde uygulanan yüzde 25'lik sınırın sona ermesiyle birlikte ev sahibi ve kiracılar için yeni bir dönem başladı. Temmuz ayında kira artış oranı yüzde 65 civarında açıklanırken, bu oranların üzerinde zam yapılıp yapılamayacağı tartışma konusu oldu. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

TÜİK verilerine göre, mayısta işsiz sayısı bir önceki aya göre 27 bin kişi düşüş göstererek 3 milyon 11 bin kişi oldu. Dar tanımlı işsizlik oranı ise 0,1 puan düşerek yüzde 8,4 oranına kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Wanda Nara, Icardi'yi sosyal medya üzerinden takipten çıkmış ve ikilinin ayrıldığı öne sürülmüştü. İddialar doğru çıktı ve Wanda Nara, Icardi'yi terk ettiğini duyurdu.