• DOLAR 33,98 %0.07
  • EURO 37,73 %-0.31
  • ALTIN 2.723,12 %-0.85
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 53.300 %-5.65
  • ETHERIUM 2.200 %-7.37
22°
1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Balıkesir, Bursa, Kütahya ve Eskişehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Özellikle gelecek 3 saatlik periyotta bu bölgelerde yerel kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

AK Parti, en düşük emekli maaşına yapılacak zammı önümüzdeki hafta açıklayacaklarını duyurdu. Grup Başkanı Abdullah Güler, çalışmaların tamamlanmasının ardından detayların paylaşılacağını belirtti.

1 ay önce Güncel

AKP, sokak hayvanlarıyla ilgili 17 maddelik yasa teklifini tamamladı. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, teklifin 'ötenazi' kavramını içerdiğini açıkladı. Yasa teklifi, toplumda geniş yankı uyandırdı ve çeşitli tepkilere neden oldu.

1 ay önce Güncel

Karaciğer yağlanması, küresel bir sağlık sorunu olarak karşımıza çıkarken, uzmanlar günlük 2 bardak kahvenin ve haftada 150 dakika aerobik egzersizin bu durumu iyileştirebileceğini belirtiyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Yiğit, karaciğer yağlanmasının nedenlerini ve çözüm önerilerini anlattı.

1 ay önce Güncel

Türkiye, 2024 yılının ilk 5 ayında 3,8 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım (UDY) çekti. Bu dönemde en fazla yatırım, ulaştırma ve depolama sektöründe gerçekleşti.

1 ay önce Güncel

Rusya'nın Moskova bölgesinde yolcu uçağı deneme uçuşu yaparken düştü. İlk tespitlere göre mürettebattan 3 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde "Suç Gelirlerini Aklamak" Bürosu kuruldu. Bu yeni büro, kara para aklama suçlarıyla mücadelede daha etkin rol alacak.

1 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşlarına ilişkin yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulundu. Güler, "Önümüzdeki hafta başında açıklarız" dedi.

1 ay önce Güncel

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik nedeniyle gündemde yer aldı. CHP’den de tepki alan Özcan, yeni bir paylaşım yaparak 'susma kararı' aldığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi kapsamında Milli Eğitim Akademisi'nin kurulması kararlaştırıldı. Bu düzenleme ile öğretmenler, branşlara ayrılan kontenjan sayısına göre KPSS puan üstünlüğüne göre seçilerek Akademide 3 veya 4 dönem süresince hazırlık eğitimi görecekler. Bu süreç içerisinde öğretmenlere her ay ödeme yapılacak ve bu ödenecek miktar artırıldı.