• DOLAR 34,00 %0.01
  • EURO 37,63 %0.06
  • ALTIN 2.724,10 %-0.01
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 57.980 %-2.15
  • ETHERIUM 2.469 %-3.04
20°
1 ay önce Güncel

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davaya ilişkin hazırlanan MASAK raporunun ayrıntıları ortaya çıktı. Raporda, çiftin hesaplarında yasa dışı bahis ve kara para aklama bulgularına rastlanmadığı belirtildi. Ancak savcılık, çiftin sahip olduğu şirketlerin nihai amaçlarını perdelemek için profesyonel bir taktikle kurulduğunu vurguladı.

1 ay önce Güncel

İkinci el araç piyasasına yönelik yapılan haziran ayı araştırması, fiyatların yılın en düşük seviyelerine indiğini gösteriyor. Enflasyondan arındırılmış reel bazda fiyatlar, haziran ayında önemli ölçüde geriledi. Peki, bu düşüş devam eder mi? İlanlarda en çok hangi marka ve modeller satılıyor? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

İstanbul Sultangazi'de yaşanan korkunç olayda, aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle bir kişi sokak ortasında babası ve ağabeyine kurşun yağdırdı. Olay, saat 19.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) büyük bir geçit töreni düzenleyecek. Yarın gerçekleşecek olan bu anlamlı etkinlikte, 50 gemiyle görkemli bir gösteri yapılacak. Bakanlık, bu özel törene tüm Kıbrıslıları davet etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 12 Temmuz haftasında önemli bir artış göstererek 153 milyar 796 milyon dolara ulaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), şarkıcı Ferhat Göçer'in Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümüne özel bestelediği marşı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

1 ay önce Güncel

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarının 84,91 dolara çıkması ve dolardaki artış, benzin ve motorin fiyatlarında zam beklentilerini artırdı. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, motorin fiyatlarına yakın zamanda önemli bir zam yapılacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemindeki yeni vergi düzenlemeleri, mali etki analizi ile netlik kazandı. Yeni düzenlemelerle birlikte, emekli aylıklarına yapılacak zam ve yurt dışı çıkış harcına getirilecek artış gibi değişiklikler bütçeye önemli katkılar sağlayacak.

1 ay önce Güncel

Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer açıklarında geçirdiği tekne kazasında ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.