• DOLAR 34,02 %0.37
  • EURO 37,60 %0.14
  • ALTIN 2.724,37 %0.06
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 58.099 %-1.53
  • ETHERIUM 2.469 %-2.6
22°
1 ay önce Güncel

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki savaş gemileri, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) limanlarda halkın ziyaret edebilmesi için demir atacak.

1 ay önce Güncel

Başıboş sokak hayvanların yönelik kanun teklifine karşı çıkan muhalifler, sokakları gösterdi. Meclis'i birbirine katan sözde hayvanseverler, Gezi benzeri ayaklanma çağrısında bulundu. CHP, sokağı işaret etti. İyi Parti "Köpeklerden sonra kadın ve çocukları öldürecekler" ifadelerini kullandı. DEM ise "Tek çare direniş" dedi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirası (TL) mevduata geçişe katkı sağlamak amacıyla yeni adımı YUVAM hesaplarına yönelik düzenleme oldu. KKM'de olduğu gibi YUVAM hesapları için de faiz oranı alt sınırı, politika faizinin yüzde 70'ine düşürüldü.

1 ay önce Güncel

Kripto para lideri Bitcoin'in fiyatı, küresel yazılım sorununun kripto para dünyasına olumsuz yansımaması üzerine 67 bin doları geçmiş oldu.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu "B3"ten "B1"e yükseltmesi hakkında, "Moody's kredi notumuzu ilk defa iki kademe artırdı" dedi.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji yeni raporu paylaştı. Hafta sonu Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Sıcaklık seviyeleri ülkemizin büyük bir bölümünde mevsim normallerinin üzerinde olmayı sürdüreceği tahmin ediliyor.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde arama tarama işlemleri sırasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

1 ay önce Güncel

Marmara Denizi'nde, Tekirdağ açıklarında meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulunan deprembilimci Naci Görür, bölgedeki depremlerin gaz çıkışlarına bağlı olduğunu belirterek, endişe edilecek bir durum olmadığını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu iki basamak artırarak B3'ten B1'e yükseltti. Ayrıca Türkiye'nin kredi görünümünü "pozitif" olarak sürdürdü.

1 ay önce Güncel

AFAD, Balıkesir'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.