• DOLAR 33,93 %0.13
  • EURO 37,60 %0.12
  • ALTIN 2.722,97 %0.01
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.251 %3.51
  • ETHERIUM 2.545 %4.18
19°
1 ay önce Güncel

Ehliyet almak isteyenler için önemli değişiklikler geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sürücü kursları ve ehliyet sınavıyla ilgili yönetmelikte köklü değişiklikler yapma kararı aldı. Bu değişiklikler, özellikle paralel park ve L Park aşamalarında yapılacak düzenlemeleri kapsıyor.

1 ay önce Güncel

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

1 ay önce Güncel

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'yi ve Türk askerini hedef aldı. Kıbrıs'ta Türkiye'nin garantörlüğünün ve Türk askerinin bulunmadığı bir çözüm istediklerini belirten Miçotakis, "İki değil, tek devlet olacak" diyerek Kıbrıs'ın birleşmiş, üniter bir devlet olması gerektiğini savundu.

1 ay önce Güncel

Mersin’de terör örgütü PKK lehine sloganlar ile halay çeken terör yandaşlarının emniyet güçlerince yakalanması bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faiz kararını açıklaması öncesinde bankaların konut kredisi faiz oranlarında değişiklikler yapıldı. İşte 3 milyon liralık konut kredisi için bankaların güncel faiz oranları ve geri ödeme planları haberimizde.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Temmuz hava durumu raporunu yayınladı. Son rapora göre, sıcaklıklar ülkenin tamamında mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. İşte il il hava durumu raporu...

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayı Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre, Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) yıl sonu artış beklentisi yüzde 42,95 oldu.

1 ay önce Güncel

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, artan sıcaklıkların insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu. Altay, özellikle 65 yaş üstü bireylerde sıcaklık artışının kalp krizi riskini artırdığını vurguladı.

1 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamındaki Merkezî Sınav Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

1 ay önce Güncel

Birecik'te geçtiğimiz yıl başlayan bir husumet, kanlı bir cinayetle sonuçlandı. 17 yaşındaki S.K., akaryakıt istasyonunda çalışmakta olan 42 yaşındaki Abdullah Kabakulak'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından S.K., elindeki kanlı bıçakla tehditler savurduğu bir video çekip paylaştı.