• DOLAR 33,90 %-0.53
  • EURO 37,58 %-0.20
  • ALTIN 2.723,82 %-0.67
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.000 %0.52
  • ETHERIUM 2.547 %1.46
21°
1 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu emeklilik sisteminde değişikliği hazırlayan ilk mesaj geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2008 sonrası sigortalı olanların emekli olup olmayacakları yönünde değişiklik gidileceği sinyalini verdi. Peki yeni sistemde hangi maddeler yer alacak? Emeklilik yaşında değişiklik olacak mı? İşte merak edilen ayrıntılar..

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son veriler ışığında, yağışlı sistem Balkanlar’dan ülkemize doğru geliyor. Edirne ve Tekirdağ civarlarında sağanak yağış beklenirken, İstanbul’da da öğleden sonra yağış sistemin etkisi altına girecek. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere'de gerçekleştirilen havacılık fuarında yeni ve son teknoloji "Business Class" koltuk süitini tanıtarak, özelliklerini listeledi.

1 ay önce Güncel

T.C. pasaportunsa sahip olabilmek için ev almak ve evlenmek artık yeterli olarak görülmüyor. Emniyet ve MİT'in kabul etmediği, Interpol'ün de 'temiz' raporu göstermediği yabancılara vatandaşlık sağlanmayacak.

1 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale Ezine Bahçeli köyünde yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası kritik uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, bu bölge hakkında "Daha geç depremler bekliyoruz" diyerek, sarsıntılara göre en yakın zamanda deprem olma potansiyeli olan o bölgeyi gösterdi.

1 ay önce Güncel

İYİ Parti, son günlerde ardı ardına gelen istifalarla sarsılmaya devam ediyor. Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel, sosyal medya üzerinden partiden istifa ettiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

İnönü Üniversitesi'nde görev yapan ve İHA'ları lazer silahlara karşı koruyacak kompozit madde geliştiren akademisyen çifte yönelik suikast girişimi polis tarafından engellendi. Olay anı saniye saniye kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de bir grubun bölücü terör örgütü propagandası yapması üzerine başlatılan soruşturmada 9 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, haber sunucusu Gülbin Tosun'un sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

1 ay önce Güncel

Antalya'daki otelciler, Yunan adalarının ucuz olduğu ve otellerin boş kaldığı iddialarına tepki gösterdi. POYD Başkanı Hakan Saatçioğlu, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti.