THY Basın Müşavirliğinden paylaşılan açıklamalar ışığında, "Crystal Business Class Suiti" adlı koltuk seti, şirketin filosundaki uçaklarda kontrol edilebilir kapıya sahip ilk koltuklar oluyor.

PENCERELERE DOĞRUDAN ERİŞİM

Bu yeni koltuklar, tüm yolcular için direkt olarak koridor imkanı, orta koltuklar için ayarlanabilir mahremiyet sistemi, 23 inç koltuk genişliği ve geniş bir ayak dinlendirme alanı ile konforlu bir yolculuk sağlamasının dışında, tüm kenar süitlerde pencereye doğrudan erişim sağlanıyor.

Küresel firmanın "Flow" marka kimliği adı altında yeni süitlerde daha açık ve sıcak renkler, mermer dizaynlı yan masa ve altın rengi tonlarında ayrıntılar bulunuyor. Yeni süitler ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, C tipi şarj girişleri, yan masa üzerinde kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyicili kulaklık girişi, açısı ayarlanabilir ayna, kapalı saklama alanı, ergonomik koltuk minderi ve 22 inçlik IFE ekranı da dahil olmak üzere Türk Hava Yollarının yolcu konforunu geliştirmek için çıtayı arşa çıkarıyor.THY'nin yeni koltukları, havayolu için özgün bir ürün ortaya koymak amacıyla kendi iştirak firması TCI Aircraft Interiors tarafından Türkiye'den sağlanan deriler ve kumaşlar kullanılarak üretimi yapıldı.

Faiz getirisi asgari ücreti aştı... Mevduat faizlerinde son durum belli oldu Faiz getirisi asgari ücreti aştı... Mevduat faizlerinde son durum belli oldu

BULUTLARIN ÜZERİNDE EŞSİZ BİR DENEYİM

Söz konusu açıklamada görüşleri paylaşılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Business Class sistemleri hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yeni Crystal Business Class süitimiz, uzun mesafe lüks seyahatimiz için yeni bir sayfa açacak ve geniş global ağımızda yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi ile havayolumuzu geleceğe taşıyacak. Özel tasarıma sahip koltuklarımız, ödüllü uçak içi yemek servisimizle birleşerek, misafirlerimize bulutların üzerinde eşsiz bir deneyim sunmaya devam edecek" dedi.

THY'nin kıtalararası uçuşlarında kullanılacak olan yeni koltuklar, havayolunun Airbus A350'lerine sipariş üzerine kademeli olarak yer alacak ve ayrıca değiiştirişlecek olan Boeing 777 uçak filosunda da kullanılmaya başlayacak.