• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.500 %-0.71
  • ETHERIUM 2.511 %0.23
18°
1 ay önce Güncel

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, yoldan çıkan traktör 4 çocuğa çarptı. Kaza sonucu 2 çocuk hayatını kaybetti, traktörün 11 yaşındaki sürücüsü gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 17 Temmuz'da açıklanmasının ardından, üniversite adayları için tercih dönemi yarın başlıyor. Toplamda 1 milyon 58 bin 345 kontenjanın bulunduğu yükseköğretim kurumları için adaylar, tercihlerini 2 Ağustos'a kadar yapabilecek.

1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal güvenlik sisteminin finansmanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, sigorta primlerinin sosyal güvenlik sisteminin en önemli gelir kaynağı olduğunu vurguladı.

1 ay önce Güncel

Bursa'da yaşayan Zafer Kufacı, dini nikahlı eşi Tuğçe Emir'den ayrıldıktan sonra, eski eşinin selasını camide okuttu. Bu beklenmedik olay, genç kadını şoke etti ve eski eşinin kendisine zarar vereceğinden korkmasına neden oldu.

1 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunuyla alakalı önemli bir gelişme yaşandı. TBMM Genel Kurulu'nda ara verilen Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun (ÖMK) ne zaman tekrar gündeme geleceği belli oldu. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Kütahya'da bulunan Linyit Ortaokulu'nda görevli müdür yardımcısı, bir öğrencinin yakını tarafından bıçaklandı.

1 ay önce Güncel

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftaya girerken altın ve döviz kurlarıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, küresel piyasalardaki belirsizliklerin devam ettiğine dikkat çekerek, dolar/TL ile euro/TL kurlarının dar bir bant aralığında hareket etmesini beklediğini ifade etti.

1 ay önce Güncel
1 ay önce Güncel

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ilk Tofaş marka aracını satın aldığında daha mutlu olduğunu dile getirerek, "Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek" dedi. Ilıcalı, servetiyle sürekli gündemde olan isimlerden biri olarak, mutluluğun parayla değil, başarıyla arttığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad arasında olası bir görüşmeye dair önemli açıklamalarda bulundu. Fidan, Sky News Arabia'ya verdiği röportajda, Erdoğan'ın böyle bir görüşme teklifi sunduğunu ve bu konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.