• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.300 %-1.52
  • ETHERIUM 2.465 %-2.38
19°
1 ay önce Güncel

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında, uluslararası toplumun artan tepkisine rağmen gerçekleştirdiği katliamlarla hiçbir hukuk kuralı ve insani değerle ilişkisi kalmadığını açıkça ilan eden İsrail yönetiminin gecikmeksizin durdurulması gerektiği vurgulandı.

1 ay önce Güncel

Futbol camiasının popüler isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan hakkında yeni bir dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Erzan sanık, Süleyman Aslan ve Mojtaba Haghani müşteki-sanık olarak yer aldı.

1 ay önce Güncel

Cem Özkök, sosyal medyada kendi markasına ait bir ürünün reklamını yaparken 'reklam' ifadesini kullanmadığı için Ticaret Bakanlığı'ndan 500.000 TL ceza aldığını ve bu duruma karşı dava açtığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ile yaptığı protokol kapsamında Halk Ekmek projesini uygun fiyatlarla başlatıyor ve 17 ilçeye yaymayı planlıyor.

1 ay önce Güncel

Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, hafta sonu tatilinin memurun yıllık iznine dahil edilmemesi gerektiğini ifade etti. Kahveci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu konuda mevcut uygulamalara eleştiride bulundu.

1 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme ilişkin açıklamasında artışın emekli maaşlarına ne zaman ve ne şekilde yansıyacağını bildirdi. Elitaş ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme sürecinin devam etmesini istediğini belirterek Özel ile 29 Ekim'de görüşebileceğini ifade etti.

1 ay önce Güncel

Tokat'ta meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem, Prof. Dr. Osman Bektaş tarafından, bölgede yıkıcı olmayan ancak 7’den küçük depremler üretebilecek levha içi fay hareketlerinin bir sonucu olarak değerlendirildi.

1 ay önce Güncel

Hükümet, emeklilik sistemindeki sorunları çözmek için yaş ve prim gün sayısında değişiklikler yapmayı planlıyor, ancak uzmanlar düzenlemenin zamanında yapılmasının önemini vurguluyor.

1 ay önce Güncel

ÖSYM, internet sitesinden YKS tercih kılavuzunun yayımlandığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Bakan Vedat Işıkhan, CHP'li belediyelerin SGK'ya olan yüksek prim borçlarını ve bu borçların toplam miktarını eleştirerek, gerçekleri verilerle paylaşmanın önemini vurguladı.