• DOLAR 34,20 %0.11
  • EURO 38,17 %-0.03
  • ALTIN 2.899,56 %-0.71
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.59
  • ETHERIUM 2.611 %-2.11
13°
1 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,31 düşüş sergileyerek 10.658,11 puandan açılış yaptı.

1 ay önce Güncel

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı faiz kararı öncesinde belirsizlik yaşıyor. Fed'in faiz oranlarını sabit tutması beklenirken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın vereceği mesajlar piyasalar için kritik önem taşıyor.

1 ay önce Güncel

Hamas Lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da Suikaste Uğrayarak Hayatını Kaybetmesi Üzerine Hamas'tan Sert Açıklama

1 ay önce Güncel

Türkiye'nin önemli ulaşım noktalarından biri olan Bolu Dağı geçişinin İstanbul yönü, planlanan yol çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Çalışmaların 19 Eylül'de tamamlanması öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürülmeden önce kaydedilen son görüntüleri ortaya çıktı. Servis edilen videoda Haniye'nin dün öğlen saatlerinde Milad Kulesi yanındaki "Medeniyetler Ülkesi" temalı parkı ziyaret ettiği anlar yer alıyor.

1 ay önce Güncel

Yüksek Askeri Şura, Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Toplanacak

1 ay önce Güncel

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin öldürülmesi sonrası petrol fiyatları yükselişe geçti. Geçtiğimiz gün 78 dolardan işlemleri süren Brent Petrol bugün ise 79,98 dolardan güne başladı.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen alçakça bir suikast sonucu öldürülmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye'nin Tahran'da gerçekleştirilen alçakça bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

1 ay önce Güncel

İstanbul serbest piyasasında döviz kurlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar ve euro fiyatları yeni güne yükselişle başladı. İşte güncel döviz kurları ve detaylar...

1 ay önce Güncel

İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlemiş olduğu saldırıları, dünya çapında markaların satış rakamlarına yansıyan boykotları beraberinde getirdi. Dev restoran markalarından biri olan McDonald's 2020'den sonra ilk defa satışları düştü. Starbucks ve KFC gibi dev firmalar da bu olaylardan nasibini aldı.