• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.9
  • ETHERIUM 2.610 %-2.08
12°
1 ay önce Güncel

İran'da suikasta kurban giden Hamas lideri İsmail Haniye için Türkiye'nin her yerinde camilerden sela sesleri yükseldi. Selayı duyanlar sosyal medyada paylaşım yaparak duygularını dile getirdi.

1 ay önce Güncel

THY ve Pegasus, uçak biletlerine yüksek enflasyon ve dolar kuru etkisiyle rekor bir zam yaparak iç hatlarda tavan fiyatı yükseltildi.

1 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de iktidarın CHP’li belediyelere karşı mali darbe girişiminde bulunduğunu belirterek, bu duruma karşı direnme ve halkı destek verme çağrısında bulundu.

1 ay önce Güncel

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında polis memuru Harun Kaya hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

İsrail Havacılık Otoritesi, İsrail'e gelen ve İsrail'den kalkan tüm sivil uçuşların bu gece yarısına kadar ve durum yeniden değerlendirene kadar iptal edildiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Polis Akademisi, 2024 yılı PMYO aday belirleme ön başvuru sonuçlarını açıklayarak, sınav aşamalarına katılmaya hak kazanan adayların başvuru ücretlerini yatırmaları gerektiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Yönetmelik değişikliğiyle, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollarda ücret ödemeden geçiş yapanlara yönelik cezai işlemler, ilgili kanunla uyumlu hale getirildi ve ödemesiz geçişlerde ceza uygulama düzenlemeleri netleştirildi.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Bu sabah Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin Tahran'da ikamet ettiği meskun mahalde uğradığı hunhar suikast neticesinde şehit olması Ortadoğu'yu saran kaosu çok daha derinleştirecektir.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vergi denetimlerine yönelik talimatı doğrultusunda, kuyumculuk sektörüne yönelik kapsamlı bir operasyon başlatıldı. Şimşek’in, kuyumculuk sektöründe beyan edilen vergi matrahlarının düşük olduğunu belirterek, vergi kaçırma ve kayıt dışı faaliyetlere karşı cezaların artırılacağını açıklamasının ardından, 9 büyükşehirdeki 707 farklı adreste eş zamanlı denetimlere geçildi.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır, Mardin ve Van'da, şehir merkezlerindeki yaya geçitlerinde bulunan Kürtçe trafik uyarı işaretleri, valilikler tarafından kaldırıldı. Ancak bu uygulama, belediyeler tarafından gece saatlerinde yeniden yapıldı.