• DOLAR 34,21 %0.07
  • EURO 37,94 %-0.43
  • ALTIN 2.929,68 %1.17
  • BİST100 9.341 %-3.36
  • BITCOIN 62.449 %-2.21
  • ETHERIUM 2.516 %-3.46
12°
2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaşanan son değişikliklerle birlikte Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şener Doğan atandı. Atama, 11 ilin İl Milli Eğitim Müdürü değişikliğini kapsayan geniş çaplı bir düzenlemenin parçası olarak gerçekleştirildi.

2 ay önce Güncel

Ekrem İmamoğlu, itfaiye eri alımlarının hala yapılmamasını eleştirerek, sürecin hızlandırılmasını ve ilgili finansmanın kullanılmasını talep etti.

2 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğal gazda yapılan yüzde 38'lik fiyat artışının, konutlarda kullanılan doğal gaz fiyatlarına ortalama yüzde 24,4 oranında yansıyacağını açıkladı. 1 Ağustos 2024'ten itibaren geçerli olacak yeni tarifelere göre, konutlarda kullanılan doğal gazın birim fiyatı ortalama olarak 7,6 liradan 9,4 liraya yükselecek.

2 ay önce Güncel

İsrail'in, Gazze'ye düzenlediği saldırıda Hamas'ın askeri lideri Muhammed ed-Dayf'ın öldüğünü iddia etmesinin ardından, Hamas'tan bu iddiayı yalanlayan bir açıklama geldi.

2 ay önce Güncel

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, son bir haftada yapılan askeri operasyonlar, hudut güvenliği önlemleri ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında bilgi verdi.

2 ay önce Güncel

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dolandırıcılığa karşı uyararak e-Devlet ve Web-Tapu şifrelerinin paylaşılmaması, yetkisiz kişilere itibar edilmemesi ve dijital randevu sistemlerinin kullanılmasını önerdi.

2 ay önce Güncel

İstanbul'un enflasyonu temmuzda aylık bazda yüzde 4,21 artış kaydetti. Yıllık enflasyon ise yüzde 72.80’e yükseldi.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 3 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Süper Kupa maçının hakemini açıkladı. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşmasını, Atilla Karaoğlan yönetecek.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki terfi, atama, emekliye sevk ve görev sürelerinin uzatılmasına ilişkin dosyaların ele alınacağı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne yaptığı yazılı açıklamada, "Son günlerde hortlayan yayılmacı emeller karşısında gereken her türlü tedbiri alarak, vatanımızı ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Güncel

Paris 2024 C Grubu'nda mücadele eden Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştıkları maçta dördüncü seti 25-15 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu zaferle birlikte Milliler, çeyrek finale çıkmayı başardı.