• DOLAR 34,22 %0.10
  • EURO 37,94 %-0.42
  • ALTIN 2.917,45 %0.74
  • BİST100 9.356 %-3.21
  • BITCOIN 62.800 %-1.64
  • ETHERIUM 2.565 %-2.17
12°
1 ay önce Güncel

Son yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre, Türkiye'deki çeşitli üniversitelerde yeni fakülteler ve yüksekokullar kuruldu, bazı birimler ise kapatıldı.

1 ay önce Güncel

Edirne'nin Keşan ilçesinde, aralarında Kaymakam Cemalettin Yılmaz'ın da bulunduğu 11 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Güncel

Şanlıurfa'da kontrol çıkan aracın kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin şehit olması nedeniyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edildi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda hareketli günler yaşanıyor. Bugün, bakanlık bünyesinde önemli atamalar gerçekleştirildi. 11 İl Milli Eğitim Müdürü'nün atanmasının ardından, Genel Müdür Yardımcıları için de yeni görevlendirmeler yapıldı.

1 ay önce Güncel

Adıyaman'da bir kreşte yaşanan skandal, velileri ayağa kaldırdı. İddiaya göre, kreş çalışanları çocukları denetim esnasında çatıya çıkararak yağmur altında bekletti. Bu durum karşısında öfkelenen aileler, hemen savcılığa başvurdu.

1 ay önce Güncel

Zonguldak'ta 17 yaşındaki kızının 18 haftalık hamile olduğunun gün yüzüne çıkmasıyla 2 kızına da tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Ergin A., cezaevinde cinsel organını kesti. Kaldırıldığı hastanede cinsel organı geri dikilen Ergin A. tedavisinin peşinden cezaevine geri gönderildi.

1 ay önce Güncel

The New York Times, Hamas lideri İsmail Haniye'nin ölümü ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. ABD merkezli gazete, Haniye'nin füzeyle değil, aylar önce Tahran'daki konukevine sokulan bir bombayla öldürüldüğünü yazdı.

1 ay önce Güncel

Tekirdağ’da bir öğretmen Tekirdağ İl Milli Eğitim müdürünün değişmesi üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü önüne gelerek teneke çaldı.

2 ay önce Güncel

İsrail'in Hizbullah komutanı Fuad Şükür'ü öldürmesinin ardından, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, misilleme yapılacağı ve savaşın yeni bir aşamaya geçeceği konusunda uyarıda bulundu.