• DOLAR 34,22 %0.11
  • EURO 37,91 %-0.53
  • ALTIN 2.931,43 %1.23
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 62.899 %-1.1
  • ETHERIUM 2.515 %-3.95
11°
1 ay önce Güncel

Instagram kullanıcıları, 2 Ağustos itibarıyla platforma erişim sorunları yaşamaya başladı. BTK tarafından alınan karar doğrultusunda Instagram'a erişim engeli getirildi.

1 ay önce Güncel

Vergi adaletini ve etkinliği artırmayı amaçlayan yeni kanun Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilip Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeyle en düşük emekli aylığı on bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Bu değişiklikten 3 milyon 703 bin 788 emekli yararlanacak. Peki maaş farkları ne zaman yatacak? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Kredi faizlerinin artması nedeniyle konut alımında zorlanan vatandaşlara müjdeli haber Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. SGK, konut almak isteyenler için 400 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlayacak. İşte bu fırsattan yararlanmanın şartları ve detaylar...

1 ay önce Güncel

Altın piyasasında yönelik gelişmeler devam ediyor. Ortadoğu’da yükselen jeopolitik tansiyonun etkisiyle artışa geçen altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell’ın eylül ayından faiz indirimi sinyallerini vermesi sonrası iki haftanın rekorunu kırdı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayımladı, bugün kuvvetli sağanak yağış beklenen kentler açıklandı. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde bulunan bazı alanlar kuvvetli olmak üzere yağışlı sistemin etkisi altına girecek. Hava sıcaklıklarının ise yeniden yükselişe geçeceği değerlendiriliyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde birçok hastaneye yapılacak olan 1422 işçi ve personel alımına ilişkin detaylar açıklandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruya göre, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımları başlatıldı. İş arayan vatandaşlar için başvuru şartları ve süreç hakkında detaylar haberimizde.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ve 13 banka, banka ve kredi kart sahibi olan emeklilere özel indirim ve kampanyalar düzenleyeceği konusunda karar verildi.

1 ay önce Güncel

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli koyuldu. BTK'nın site bilgilerinin yer aldığı bölümde konu hakkında karar yayınlandı.

1 ay önce Güncel

Bu hafta altın fiyatları, Orta Doğu'da artan jeopolitik riskler ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın eylül ayında faiz indirimi sinyalleri vermesiyle yükseldi. Uzmanlar, yıl sonuna kadar gram altın fiyatlarında önemli artışlar beklemiyor. Peki, gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte uzman görüşleri...

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de paylaşıldı. Söz konusu kararda Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında belirlenen atama ve terfi kararları da listelendi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu’nun görevde kalma süresinin bir yıl uzatılması yönünde karar verildi.