• DOLAR 34,21 %-0.06
  • EURO 37,92 %0.24
  • ALTIN 2.928,50 %-0.04
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5
  • ETHERIUM 2.454 %-6.1
11°
1 ay önce Güncel

Otomotiv sektörü, 2024 yılında COVID-19 döneminde dahi yaşamadığı bir durgunlukla karşı karşıya. Bu yıl Temmuz ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 17,5 oranında azaldı. Bu, sektördeki durgunluğun Temmuz ayında da etkisini sürdürdüğünü ve dördüncü ayına girdiğini gösteriyor.

1 ay önce Güncel

Sivas'ta bir genç, otobüs durağında beklerken içmek istediği elektronik sigaranın patlaması sonucu ciddi yaralandı.

1 ay önce Güncel

Son günlerde CHP'li belediyelerde artan akraba atamalarıyla ilgili tartışmalara bir yenisi eklendi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun amcasının oğlu Gökhan Beşikçioğlu’nu 'Tesisler Koordinatörü' olarak atadığı ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2024-2025 sezonu için kabuklu fındık alım fiyatlarını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, İletişim Başkanlığı'na verilen stratejik iletişim ve dezenformasyonla mücadele görevlerini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesini Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.

1 ay önce Güncel

İzmir Bayraklı'da dini nikahlı eşi, onun iki kızı ve kızlardan birinin sevgilisini öldürüp cesetlerini 160 parçaya bölen Saparmurat Hallyev, dehşete düşüren cinayetlerini mahkemede itiraf etti. Hallyev'in ifadesinde, kurbanlarının telefon konuşmalarını gizlice dinlediği detayı dikkat çekti. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Hallyev, dört kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

1 ay önce Güncel

İstanbul Esenyurt'ta 15 yaşındaki E.A., kendisinden sigara istediği iddia edilen 14 yaşındaki arkadaşı Y.H.Y.'yi çıkan tartışmada boğarak öldürdü.

1 ay önce Güncel

Samsun'da yaşayan Doktor İnci Yurt'un aile apartmanındaki dairesine giren iki kadın hırsız, tam 2.5 milyon liralık mücevheratı çaldı. Kimlikleri tespit edilen ve 30'un üzerinde suç kaydı bulunan S.Y. (24) ve B.V. (20) isimli kadınlar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce Güncel

Sokak hayvanları düzenlemesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilerek yasalaştı. Oylamanın ardından TBMM'de verilen toplu poz, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu Berna Laçin, vekillerin bu pozunu paylaşarak sert bir tepki gösterdi. Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Utançla hatırlanacaksınız, lanetlisiniz" ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesinin ardından maaş farklarının ödeneceği tarihi açıkladı.