• DOLAR 34,22 %0.03
  • EURO 37,87 %0.23
  • ALTIN 2.924,28 %-0.18
  • BİST100 9.137 %-2.29
  • BITCOIN 61.682 %-3
  • ETHERIUM 2.450 %-5.22
16°
1 ay önce Güncel

Benzin fiyatlarına 6 Ağustos'tan itibaren indirim yapılacak, bu indirim sonrası İstanbul'da litre fiyatı 43,37 TL'ye düşecek.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı, ağustos ayı kira artış oranının belirlenmesi için temmuz ayı enflasyon verilerini bekliyor. Bu veriler, 5 Ağustos 2024 Pazartesi günü açıklanacak ve kira zammı oranlarındaki üst sınır netleşecek.

1 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2025 yılı hac başvuru sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erbaş’ın açıklamaları sonrası, hac başvurularının nasıl yapılacağı ve kura çekim sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konuları merak konusu oldu.

1 ay önce Güncel

CHP Kadın Kolları'nın 15. Olağan Kurultayı sırasında Çiğli Belediyesi'nden işten çıkarılan işçilerin protestosuna CHP Genel Başkanı Özel, salondan çıkarılmaları talimatıyla karşılık verdi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Yunanistan’ın tatil açısından Türkiye’den daha ucuz olmasının nedenlerini değerlendirdi. İşler, bu durumun turizmcilerin değil, enflasyonun sonucu olduğunu vurguladı.

1 ay önce Güncel

Bakırköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde yeni doğan yoğun bakım ünitesinin tavanından geçen sıcak su tesisatındaki kaçak nedeniyle tavan çöktü

1 ay önce Güncel

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'daki toplantısında aile yapısına yönelik tehditlere ve Instagram'ın Türkiye karşıtı paylaşımlarına karşı Türkiye Cumhuriyeti'nin kararlı bir duruş sergilemesi gerektiğini vurguladı

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 4 Ağustos Pazar günü bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklediğini ve hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde normallerin üzerinde olacağını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, önceki görevinden Eskişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mine Hayta getirildi

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından İran savaş ilan ederken, ABD yetkilileri İran'a İsrail'e saldırmaması ve büyük bir savaşa sürüklenmemesi yönünde uyarıda bulundu.