• DOLAR 34,15 %-0.14
  • EURO 37,80 %-0.10
  • ALTIN 2.911,34 %-0.42
  • BİST100 9.074 %0.68
  • BITCOIN 60.400 %-0.98
  • ETHERIUM 2.359 %-3.73
22°
1 ay önce Güncel

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. En düşük emekli maaşında uygulanan zam oranıyla beraber banka promosyon oranlarında da değişikliğe gidildi. Öyleyse emeklilerin birden fazla promosyonu olabilir mi? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin verilerini paylaştı. Son veriler ışığında, Karadeniz’in doğusunda bazı yerlerde sağanak olacağı değerlendirilirken yurdun büyük bir bölümünde yüksek sıcaklıklar etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı mevsim şartlarının 2 ila 4 derece üzerinde olmayı sürdürecek.

1 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarını doğrudan etkiliyor. En son benzinin litre fiyatına indirim yapılacağı açıklanmıştı. Bugün gece yarısından itibaren benzinde fiyat tarifesi değişti. İşte güncel akaryakıt fiyatları..

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, araç muayenesinde kredi kartı ile ödeme yapanlardan komisyon alınmaması için harekete geçti.

1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabı üzerinden, 684 adet tıbbi malzemenin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanan destek tutarında artış yapıldığını kaydetti.

1 ay önce Güncel

Gümrük Kanunun Bazı Maddelerinin Uygulanması Hakkında Kararda değişikliğe gidilerek e-ticarette 30 euroyu geçmeyen eşya ile bin 500 euroyu geçmeyen ilaç türü eşyalar için vergiler değişti. Resmi Gazete'de yer alan karara göre, yağlık ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçeği yağı ithalatında da düzenleme yapıldı.

1 ay önce Güncel

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu. TV100'de kaleme aldığı yazısında, altın piyasasında yaşanabilecek gelişmelere dikkat çeken Memiş, yatırımcıları gergin ve belirsiz bir haftaya hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

1 ay önce Güncel

ABD güçleri, PKK/YPG'nin kontrolündeki Haseke ilinden, İran destekli grupların temas hattı olan Fırat Nehri yakınındaki üslerine 700 PKK/YPG'li teröristi sevk etti. Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre, ABD güçleri, Haseke'deki Robarya, Rümeylan ve Şeddadi üslerinden, Fırat Nehri'nin yakınındaki Koniko ve Ömer petrol sahası üslerine teröristleri taşıdı.

1 ay önce Güncel

Irak'ta ABD güçlerinin bulunduğu Ayn'ül Esad Hava Üssü'ne iki roketle saldırı düzenlendi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, roketler üssün içine düştü.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Aile Destek Programı'nın yıl sonuna kadar devam edeceğini duyurdu. Erdoğan, "Kabine toplantımızda konuyu tekrar gözden geçirdik ve 2 yıldır uyguladığımız destek programımızı 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz," dedi.