• DOLAR 34,19 %-0.04
  • EURO 37,79 %-0.13
  • ALTIN 2.912,11 %-0.39
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.536 %-1.97
  • ETHERIUM 2.335 %-5.16
22°
1 ay önce Güncel

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2024 yılı için kabuklu fındık alım esaslarını belirledi.

1 ay önce Güncel

Ankara'da rehin aldığı anneannesini öldüren, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında ilk adli karar verildi. Şener'in cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde gözetim altında tutulmasına karar verildi. Ayrıca Şener'e adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulandı.

1 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Instagram'a getirilen erişim engelinin görüşüleceği bir toplantının yakın zamanda yapılacağını açıkladı. AK Parti Hatay Milletvekili ve Komisyon Başkanı Yayman, dijital ağ sağlayıcılarının Türkiye'nin hukukuna, kurallarına ve kamu düzenine uygun davranması gerektiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açılan soykırım davasına müdahil olduğunu duyurdu

1 ay önce Güncel

Tokat'ta 58 yaşındaki Metin Meşe, internet üzerinden ATV almak isterken diş hekimi olarak kendini tanıtan dolandırıcıların kurduğu sahte siteye 27 bin lira kaptırarak dolandırıldı

1 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Instagram'a getirilen erişim engeli hakkında açıklamalarda bulundu. Yalçın, müzakerelerin olumlu sonuçlanmasını ve engelin kısa sürede kaldırılmasını beklediklerini ifade etti.

1 ay önce Güncel

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, yerli ve milli hava savunma sistemi Çelik Kubbe'nin yapay zeka destekli olacağını duyurdu. Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantıda, Türk savunma sanayiinin eriştiği seviye, gelecek hedefleri ve kritik projeler hakkında önemli değerlendirmeler yapıldı.

1 ay önce Güncel

Yurt dışında eğitim almayı planlayan Türk öğrenciler için önemli yönetmelik değişiklikleri Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu yeni düzenlemeler, özellikle yüksek lisans ve doktora programlarına başvuracak olan öğrencileri yakından ilgilendiriyor. İşte yeni yönetmeliğin ayrıntıları...

1 ay önce Güncel

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olay, tüm Türkiye’yi şoke etti. Bostanlı balıkçı barınağında bir teknede genç bir kadına ait ceset, derin dondurucuda bulundu. Olayın şüphelileri arasında yer alan tekne sahibi ve diğer iki kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya (45), bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.