• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.200 %1.97
  • ETHERIUM 2.426 %3
20°
1 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'da gerçekleştirilen Büyük Dönüşüm ve Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde, "Yarısı Bizden" kampanyasında önemli değişiklikler yapıldığını duyurdu. Kampanyanın yeni başvuru döneminde tarih kısıtlamasının kaldırıldığını belirten Kurum, 39 ilçede vatandaşların süresiz olarak başvuru yapabileceğini ifade etti.

1 ay önce Güncel

Araç kredisi başvurusu yapacak vatandaşlar, bankaların kasko poliçesi alma zorunluluğu uygulanmaya başlandı

1 ay önce Güncel

SGK, vatandaşları Genel Sağlık Sigortası prim ödemeleriyle ilgili dolandırıcılık uyarısında bulundu

1 ay önce Güncel

Şırnak'ta yürütülen bir operasyon sırasında kalp krizi geçiren Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf şubeleri ile öğretmenlerinin e-Okul sistemi üzerinden belirleneceğini ve bu işlemlerin 28-30 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Ağustos ayının ilk haftasında Türkiye'deki bankacılık sektörünün kredi hacmi önemli bir artış göstererek 14,1 trilyon liraya ulaştı. Bankaların bireysel kredi kartı alacakları da bu dönemde yüzde 2,7 oranında artarak 1 trilyon 536 milyar 547 milyon lira seviyesine çıktı.

1 ay önce Güncel

Pegasus, 8-9 Ağustos'ta yapılan bilet alımlarıyla 1 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yurt dışı uçuşlarını 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla ve yüzde 30 indirimle sunacak.

1 ay önce Güncel

Bakan Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampanyasında yeni başvuru dönemi başlayacağını, tarih kısıtlamasının kaldırılacağını açıkladı

1 ay önce Güncel

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medyada ve ulusal televizyonlarda yayımlanan "sokak röportajları"nın kamuoyunu yanıltıcı nitelikte olduğunu ve bu tür yayınların RTÜK tarafından denetlendiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde sağlık hizmetlerinin merkezi konumundaki şehir hastaneleri, KPSS puanı şartı aranmaksızın 658 personel alımı sürecini başlattı. İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, temizlik görevlisi, güvenlik personeli, sekreter ve işçi gibi farklı pozisyonlarda istihdam sağlanacak.