• DOLAR 34,25 %0.31
  • EURO 37,83 %0.13
  • ALTIN 2.930,80 %0.51
  • BİST100 8.938 %0.45
  • BITCOIN 61.300 %0.16
  • ETHERIUM 2.384 %0.13
18°
1 ay önce Güncel

TSK'ya dair atama kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarında görevlendirilmek üzere 187 general ve amiral yetkilendirildi.

1 ay önce Güncel

Ser Araştırma'nın anketine göre, CHP, AKP'yi geçerek birinci parti oldu

1 ay önce Güncel

Araç kredisiyle araç sahibi olmayı planlayanlar için yeni bir zorunluluk getirildi. Artık banka kredisi ile araç satın almak isteyen vatandaşların, kasko poliçesini yalnızca kredi aldıkları bankadan temin etmesi gerekecek.

1 ay önce Güncel

Sigara istemesi reddedilen bir kişi, bıçakla saldırarak birkaç kişiyi yaralayıp kaçtı; polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, enflasyon nedeniyle artan 500 TL'lik banknot talebine ilişkin daha önceki açıklamalarının geçerli olduğunu belirtti

1 ay önce Güncel

Chery, BYD'nin Türkiye'ye yatırım yapmasının ardından Türkiye pazarına yatırım yapmayı planladığını ve bu süreçte uzun vadeli stratejiler geliştirdiğini duyurdu

1 ay önce Güncel

Türkiye'de bankacılık sektöründeki faiz oranları ve kredi hacimleriyle ilgili son veriler, özellikle ihtiyaç kredisi faiz oranlarında dikkat çekici değişimler yaşandığını ortaya koyuyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, 2 Ağustos haftasında ihtiyaç kredisi faiz oranı, üç hafta içinde 4 puanlık bir düşüş göstererek yüzde 73,9 seviyesine geriledi.

1 ay önce Güncel

Togg, elektrikli araç sektöründe heyecan verici bir gelişmeye imza atarak yeni T10F modelinin mühendislik testlerine başladığını duyurdu. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, T10F modelinin 2025'in ilk çeyreğinde lansmanının yapılacağını ve aynı dönemde ön siparişlerin alınacağını açıkladı. Togg’un 2019’da ön gösterimini yaptığı ve CES 2024’te tanıttığı bu yeni elektrikli spor sedan, güvenlik, dayanıklılık ve aerodinamik testlerinin ardından kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

1 ay önce Güncel

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yapılacak kira sözleşmeleri için yeni bir dönem başlıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından duyurulan yeni düzenleme ile kira kontratları yıl sonuna kadar e-Devlet üzerinden yapılacak..

1 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'da gerçekleştirilen Büyük Dönüşüm ve Millet Bahçesi Açılış Töreni'nde, "Yarısı Bizden" kampanyasında önemli değişiklikler yapıldığını duyurdu. Kampanyanın yeni başvuru döneminde tarih kısıtlamasının kaldırıldığını belirten Kurum, 39 ilçede vatandaşların süresiz olarak başvuru yapabileceğini ifade etti.