• DOLAR 34,24 %0.27
  • EURO 37,63 %-0.40
  • ALTIN 2.920,74 %0.17
  • BİST100 8.951 %0.60
  • BITCOIN 61.304 %0.91
  • ETHERIUM 2.395 %1.56
26°
1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Hatice Karahan, kira artışlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Karahan, kira artışlarında yüzde 25 sınırının kaldırılmasının enflasyona etkisi hakkında, "Takip ettiğimiz göstergeler şu anda düzenlemenin kalkması kaynaklı ek bir enflasyonist baskıya işaret etmiyor" dedi.

1 ay önce Güncel

Muş'ta serinlemek amacıyla Alparslan 1 Baraj Gölü'ne giren 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti. Ekipler, kayıp olan 1 kişi için arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Beklenen gün geldi. Süper Lig'de 2024 - 2025 sezonun ilk maçında Galatasaray - Hatayspor ile sahada ter dökecek. İşte Super Lig 2024-2025 sezonu hakkında detaylar...

1 ay önce Güncel

Hukukçu Ersan Şen ve Hacı Yakışıklı konuk oldukları bir canlı yayında birbirine girdi. Şen'in "Sen hakikaten cahilsin" ifadesini kullandığı Yakışıklı, "Düzgün konuş, aynen iade ediyorum" şeklinde yanıt verdi. Yaşanan bu tartışma izleyenleri hat-reye düşürdü...

1 ay önce Güncel

Yeni haftada borsalar, petrol ve altın piyasaları geriye doğru çekilmeye başladı. Bu olayların en çok sarsıntısını hisseden kripto paralar oldu. Bu hafta piyasalar yatırımcısının bir hayli tedirgin etti. Peki piyasa hareketleri neden bu yönde ilerliyor? Bitcoin ve Ethereum için yeni seviyeler neler? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son veriler ışığında sıcaklıkların mevsim normallerinden fazla olacağı değerlendiriliyor. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Instagram için uygulanan erişim yasağına yönelik açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Ulaştırma Bakanlığının takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum." şeklinde konuştu.

1 ay önce Güncel

Yeni Elektronik İlan Doğrulama Sistemi, hem satılık olanlar hem de kiralık gayrimenkuller için zorunlu tutulacak. Doğrulama gerçekleştirilerek paylaşılan ilanlarda 'EİDS'den yetki doğrulamasının yapıldığı bir logoyla veya ifadeyle belirtilecek.

1 ay önce Güncel

Ankara'ya bağlı olan Polatlı ilçesi civarında yolcu otobüsünün köprü ayağına saplanması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Meydana gelen kazada 11 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

1 ay önce Güncel

Hükümetin açıklamış olduğu"Emekliler Yılı" kapsamında SGK, binlerce firma ile anlaşma imzaladı. Söz konusu indirimler barınma, seyahat ve birçok alanda 50'ye kadar yükselebiliyor.